Connect with us

3ος Όμιλος

Νίκη όπως με Μανωλάδα για Σπάρτη και… κορυφη

Published

on

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που νικησε και την Δόξα Νέας Μανωλάδας επικράτησε η Σπάρτη στο ντέρμπι με την Καλαμάτα αφού αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, η νεοφώτιστη ομάδα νίκησε με γκολ του Γκαλίτσιου στο 95’ με 2-1. Η «Μαύρη Θύελλα» προηγήθηκε στο 6’ όμως δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της σκορ παραμένοντας κάτω από την επικίνδυην ζώνη και συγκεκριμένα 10η θέση με 12 βαθμούς. Από την άλλη, οι Σπαρτιάτες παρότι αιφνιδιάστηκαν βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν και να πάρουν τη νίκη στο τέλος, με την οποία  η ομάδα του Αντωνίου έπιασε τον Παναργειακό στην κορυφή. Πάντως στη φάση του δεύτερου γκολ της Σπάρτης, οι γηπεδούχοι θεωρούν οτι ο Αναστασάκος που έκανε την ασίστ βρισκόταν σε θέση οφσάιντ.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Λ. Μπίλης): Παλιούρας, Γαλανόπουλος, Καλαγκάνης, Λένγκα, Τσιμικλής, Ρήγας, Νινιός (27΄Λίπι), Αθανασόπουλος (49΄Αγγελόπουλος), Παναγιωτόπουλος, Τορεζάνι, Κερμενίδης (84′ Κολημήτρας)

ΣΠΑΡΤΗ (Σ. Αντωνίου): Κραβαρίτης, Σιώπης (16 λ.τ. Χαλίλι), Δημολιός, Γκαλίτσιος, Σπηλιωτόπουλος, Οικονομόπουλος, Ραχίμ (60′ Καλογέρης), Μπιταξής, Αναστασόπουλος, Τάντιτς (75′ Αναστασάκος), Ηλιόπουλος