Connect with us

Γ Εθνική

Νίκος Αμπεντινάι: Στόχος μου να αγωνιστώ κάποια στιγμή στην πρώτη ομάδα

Published

on

Ο Νίκος Αμπεντινάι παράχωρησε συνέντευξη στο Ελαφρά Ταξιαρχία και μίλησε για τον Απόλλων Αθηνών Δάφνη, το πως είναι να αγωνίζεσαι στην Ριζούπολη και άλλα «καυτά» θέματα.

Συνέντευξη στον Δημήτρη Φωτεινόπουλο και το Ελαφρά Ταξιαρχία παραχώρησε ο Νίκος Αμπεντινάι.

Δημήτρης Φωτεινόπουλος: Ο Απόλλων Αθηνών Δάφνη μπορεί να μην ξεκίνησε ιδανικά την σεζόν, αλλά στα τελευταία ματς έχει ανεβάσει ριζικά την αποδοσή του και παίρνει σημαντικά αποτελέσματα. Πιστεύεις η ομάδα θα καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό;

Νίκος Αμπεντινάι: Είμαστε μια καινούργια ομάδα και είναι προφανές ότι δεν έχουμε προλάβει να δεθούμε μεταξύ μας και ως αποτέλεσμα να μην έχουμε το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα. Αρχίζουν όμως να έρχονται τα αποτελέσματα από την πολύ καλή προετοιμασία του καλοκαιριού και πιστεύω έχουμε πολλά ακόμα να αποδείξουμε όπως το να παραμείνουμε στην κατηγορία χωρίς να κινδυνέψουμε!

Πρώτη φορά αγωνίζεται στην Α’ ΕΠΣΑ ο Απόλλων Αθηνών Δάφνη. Πως σου φαίνεται το επίπεδο της κατηγορίας;

Για πολλά παιδιά από την ομάδα μας όπως και προσωπικά είναι η πρώτη μας χρόνια στην Α’ ΕΠΣΑ. Το επίπεδο είναι πολύ ποιοτικό και ανταγωνιστικό σε σχέση με περυσι και αυτό μας δίνει μια ώθηση παραπανω να δείξουμε το ταλέντο μας.

Πως είναι το αίσθημα να αγωνίζεται στο γήπεδο της Ριζούπολης;

Το να αγωνίζεσαι στο γήπεδο της Ριζούπολης και για αυτήν την ομάδα είναι ένα απερίγραπτο συναίσθημα. Είμαι τόσο δεμένος με τον Απόλλωνα συναισθηματικά διότι είμαι στον σύλλογο από 5 ετών και κάθε φορά που πατάω το γρασίδι νοιώθω απίστευτα σαν να είναι η πρώτη φορά.

 

Πιστεύεις ότι η πρώτη ομάδα, ο Απόλλων Σμύρνης, θα καταφέρει να επιτύχει τον στόχο της παραμονής στην Γ’ Εθνική;

Θέλει αρκετή δουλειά για να πετύχεις κάθε στόχο. Πιστεύω στην ομάδα, πιστεύω οτι θα καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία!

Κορφιάτης και Τσούμπας είναι από τους δύο παίχτες που το περασμένο καλοκαίρι ανέβηκαν από τον Απόλλων Αθηνών Δάφνη στον Απόλλων Σμύρνης, έχεις στόχο και έσυ να αγωνιστείς στην «Ελαφρά Ταξιαρχία» κάποια στιγμή;

Ναι τα παιδιά δικαίως βρίσκονται στην πρώτη ομάδα διότι έχουν πολύ ταλέντο μέσα τους! Πάντα ήταν στόχος μου να παίξω στην πρώτη ομάδα και ευελπιστώ να το ζήσω κάποια στιγμή

Τι σημαίνει το ποδόσφαιρο για σένα;

Κλοτσάω την μπάλα από τότε που έκανα τα πρώτα μου βήματα, οπότε δεν μπορώ να φανταστώ μια ζωή χωρίς ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο είναι η καθημερινότητα μου!

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου συμπαίκτης μέχρι στιγμής στην καριέρα σου;

(Γελάει) Ο αγαπημενος μου συμπαίκτης είναι ο Δημήτρης Χασκής διότι έχουμε μεγαλώσει μαζί σε αυτή την ομάδα και έξω από αυτήν. Παίζουμε δίπλα δίπλα τόσα χρόνια, εχουμε περασει τόσα συναισθήματα και στιγμές μαζί που δεν θα τον άλλαζα με τίποτα!

Ποιος ήταν το ποδοσφαιρικό ινδαλμά σου, όσο μεγάλωνες;

Το ποδοσφαιρικό μου ίνδαλμα που μεγάλωσα με τα μαγικά του είναι ο Λιονέλ Μέσι. Είναι ένας εξωπραγματικός παίχτης που δύσκολα θα ξανά δούμε κάτι τέτοιο.

Τέλος, κλείνοντας έχει να πεις κάτι στους φιλάθλους του Απόλλωνα που διαβάζουν την συνέντευξη

Στους φιλάθλους του Απόλλωνα έχω να πω να συνεχίσουν να στηρίζουν την ομάδα όπως κάνουν τόσα χρόνια με πολύ αγάπη και να είναι κοντά μας σε κάθε αγώνα για να έχουμε την δυνατότητα να τους δείχνουμε με καλό ποδόσφαιρο την αγάπη μας πίσω!

ΠΗΓΗ: ELAFRATAXIARXIA.COM