Connect with us

5ος Όμιλος

Νίκος Αξιώτης: “Πιστεύουμε στις δυνατότητες μας”

Published

on

Η κλήρωση του 5ου ομίλου φέρνει αντιμέτωπες αρκετές ομάδες με μεγάλη ιστορία και δυναμική και μια εξ αυτών είναι ο ιστορικός Φωστήρας.

Ο “Φονέας των γιγάντων” που δείχνει ότι σιγα-σιγα επιστρέφει στην… ελίτ βάζοντας κάθε χρόνο και ένα λιθαράκι, θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί στις προσδοκίες και αυτό πιστεύουν και όσοι βρίσκονται στο διοικητικό συμβούλιο.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον αντιπρόεδρο της ομάδας, Νίκο Αξιώτη, και με αφορμή τον καταρτισμό των ομίλων παραχώρησε την εξής δήλωση:

“Πιστεύω ότι θα έχουμε δύσκολο έργο αφού ο όμιλος θα είναι απαιτητικός. Εμείς σαν Φωστήρας λίγο πολύ τον γνωρίζαμε τον όμιλο και ήμασταν προετοιμασμένοι. Πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας μας αφού θεωρούμε ότι θα κάνει μια αξιόλογη πορεία και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον κόσμο της ομάδας λέγοντας

“Πιστεύω ότι θα ανταποκριθεί ο κόσμος σε αυτό που έχουμε δημιουργήσει. Θα είναι δίπλα μας, και από την πλευρά μου θέλω να του τονίσω ότι θα πρέπει να πιστεύει στη νίκη. Απέμειναν τρια σκαλοπάτια για να φτάσει η ομάδα στην κατηγορία που ανήκει. Με τη δύναμη του χρόνου θα το καταφέρουμε. Σε όλα αυτά πρέπει να είναι ο κόσμος δίπλα μας. Μια μεγάλη ομάδα αντλεί δύναμη από τον κόσμο της και ο Φωστήρας περιμένει να τον στηρίξει η μεγάλη του δύναμη”.