Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Νίκος Κουλουμπαρίτσης – Να μείνουμε όλοι δίπλα στα παιδιά μας

Published

on

Ανοικτή επιστολή του προέδρου του ΑΟ Κορυδαλλού Νίκου Κουλουμπαρίτση στους γονείς των αθλητών των ακαδημιών του συλλόγου:

Η ανικανότητα της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας να αντιμετωπίσει έκτακτες καταστάσεις την οδηγούν σε οριζόντιες και καθολικές αποφάσεις με αποτέλεσμα να την πληρώνουν για ακόμα μια φορά οι αδύναμοι.

Σε πείσμα των καιρών και αυτών των αποφάσεων η ομάδα μας θα σταθεί με κάθε τρόπο στο πλευρό των μικρών αλλά και μεγάλων αθλητών της. Ελπίζουμε στο γρήγορο τέλος όλου αυτού του εφιάλτη που ζούμε καθημερινά που στοιχίζει ανθρώπινες ζωές και ταλαιπωρεί χιλιάδες οικογένειες, ελπίζουμε σύντομα η επιστημονική κοινότητα να σταθεί απέναντι και σε αυτή την πανδημία και να ανακουφίσει την παγκόσμια ανθρωπότητα, αλλά ακόμα περισσότερο ελπίζουμε στην δύναμη του ανθρώπου να σταθεί δυνατός και με πίστη στις εντολές των ειδικών ώστε να ανταπεξέλθει σε αυτή την δυσκολία.

Ο ΑΟ Κορυδαλλός, το τεχνικό επιτελείο και η διοίκηση του σας καλούν να μείνουμε όλοι δίπλα στα παιδιά αυτή την δύσκολη εποχή και με αίσθημα υψηλής ευθύνης να προετοιμάσουμε εμείς μια κοινωνία μακριά από φοβικούς και αναποτελεσματικούς ανθρώπους, αλλά να φτιάξουμε αξιόλογους πολίτες με υψηλά στάνταρ και αλληλεγγύη απέναντι στους συνανθρώπους μας ώστε να διασφαλίσουμε ένα βιώσιμο μέλλον. Καλή δύναμη ας διαφυλάξουμε τα θεμελιώδη δικαιώματα μας και σύντομα πάλι όλοι μαζί!