Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νίκος Κουνάδης: Να μάθουμε στα ψηλά

Published

on

Μια από τις ομάδες που αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στο νέο πρωτάθλημα είναι η Αγία Ελεούσα.

Η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υποδέχεται τον Αγιο Ιερόθεο, και ο προπονητής της ομάδας Νίκος Κουνάδης μίλησε στην ιστοσελίδα μας. Ας δούμε τι μας είπε..

Η πρεμιέρα πάντα κρύβει δυσκολίες. Για εμάς αυτές μεγαλώνουν, γιατί αντιμετωπίζουμε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και βαριά φανέλα, η οποία δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι προέρχεται από την Γ’ Εθνική. Θα έχουμε τις απουσίες του Γκαρδιακού που λόγω του τραυματισμού του θα απουσιάσει για ένα μήνα περίπου ακόμη, και του Πατσατζόγλου που είναι τιμωρημένος, ενώ οι υπόλοιποι παίχτες μας θα είναι έτοιμοι.

Από πέρυσι έχουμε βάλει ψηλά τον πήχυ, και πρέπει και φέτος να προσπαθήσουμε να πρωταγωνιστήσουμε. Οπως έχω πει από πέρυσι, η Αγία Ελεούσα θα πρέπει να μάθει να είναι ψηλά και να σταθεροποιηθεί σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο όμιλος μας είναι πολύ δύσκολος. Η Νέα Ιωνία δείχνει το μεγάλο φαβορί, και από εκεί και μετά υπάρχουν πολλές ομάδες με μικρές διαφορές μεταξύ τους. Αυτό μεγαλώνει το βαθμό δυσκολίας, αλλά και το ενδιαφέρον του πρωταθλήματος.