Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νίκος Μεντής: Χαοτική η διαφορά του Φωστηρα απ’ τις υπόλοιπες ομάδες

Published

on

Ο Νίκος Μεντής σίγουρα δεν ήταν τόσο γνώριμος στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο αφού η θητεία του στην Superleague με τη φανέλα της Κέρκυρας, τον έκανε… άγνωστο στις υποδεέστερες κατηγορίες.

Στη κοινό της πρωτεύουσας έγινε γνωστός από το πέρασμα που είχε από τον Φωστήρα πριν από τρια χρόνια, και από την πρώτη στιγμή κέρδισε την εμπιστοσύνη του τεχνικού επιτελείου, του κόσμου αλλά και των συμπαικτών του.

Ο κυματοθραύστης της αμυντικής γραμμής του “Φονεα” μίλησε stoplekto.gr αποθεώνοντας το πρόεδρο της ομάδας, Διονύση Πανταζή ενώ αναφέρθηκε και στην πορεία του συλλόγου που ήταν υπερηχητική.

-Που οφείλεται η εντυπωσιακή πορεία της ομάδας τη φετινή σεζόν;

Η εντυπωσιακή πορεία οφείλεται σίγουρα σε όλο το σύνολο που είχαμε σαν ομάδα από τον πρόεδρο, Διονύση Πανταζή μέχρι και τον φροντιστή μας. Παράλληλα, δεν σταματήσαμε να το πιστεύουμε από την αρχή μέχρι και την επίτευξη τους στόχου μας.

-Περίμενες ότι θα αποκτούσατε τόσο μεγάλη διαφορά;

Η διαφορά ήταν κάτι που θέλαμε να το πετύχουμε από την αρχή όσο πιο γρήγορα γίνετε για να εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα την άνοδο. Δεν μου φαίνεται περίεργο αυτό αφού από την 3η αγωνιστική και μετά ότι θέλαμε το πετύχαιναμε.

-Ο Φωστήρας ήταν όντως αρκετά επίπεδα πάνω από τις υπόλοιπες ομάδες;
Ο Φωστήρας ήταν, είναι και θα είναι πολλά επίπεδα πάνω από πολλές ομάδες μέχρι και σε επαγγελματικές κατηγορίες.

-Πως κρίνεις τη δική σου απόδοση;
Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση μου πιστεύω γιατί όποτε χρειάστηκα βοήθησα την ομάδα εκεί που έπρεπε χωρίς να εχω όλα τα παιχνίδια στα πόδια μου.

-Θα παραμείνεις και τη νέα σεζόν στον Ταύρο;
Είναι ένα θέμα που το συζητάμε με τον πρόεδρο. Τον αγαπάω τον Φωστήρα. Εννοείται θα ήθελα να συνεχίσω στην ομάδα.

-Το τοπικό στο οποίο αγωνίστηκες για πρώτη φορά τι διαφορά έχει από τις επαγγελματικές κατηγορίες;

Το τοπικό στην Αθήνα είναι πιστεύω ένα επίπεδο πιο πάνω από τα αλλά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και αυτό οφείλεται σίγουρα γιατί έχουν περάσει πολλές δυνατές ομάδες από αυτό. Σίγουρα δεν μπαίνει σε σύγκριση με το επαγγελματικό επίπεδο. Τα πράγματα είναι η μέρα με την νύχτα εκεί.

-Σε δυσκόλεψαν οι υποχρεώσεις της ομάδας που έπρεπε να συνδυαστούν με τη στρατιωτική σου θητεία;
Ο στρατός δεν με δυσκόλεψε καθόλου χάρη στο πρόεδρο της ομάδας. Με βοήθησε παρά πολύ σε αυτό το θέμα.

-Τι μήνυμα στέλνεις στον κόσμο της ομάδας;

Στο κόσμο εχω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που στήριζαν την ομάδα μέσα έξω στα παιχνίδια μας. Να συνεχίσουν και του χρόνου να υποστηρίζουν και στα εύκολα και στα δύσκολα διότι ο κόσμος του “Φονέα” είναι πάντα τόσο στις ευχάριστες όσο και στις δυσάρεστες στιγμές.