Connect with us

5ος Όμιλος

Νίκος Παντέλης: “Απ’ τις πιο βαριές φανέλες Φωστήρας και Καλλιθέα”

Published

on

Σήμερα αναμένεται να ξεκινήσει η προετοιμασία της Καλλιθέας για το μεγάλο ντέρμπι της Κυριακής όπου για τον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής, η πρωτοπόρος της κατάταξης μαζί με τον Άγιο Ιερόθεο, φιλοξενείται στον Ταύρο από τον Φωστήρα.

Ο Νίκος Παντέλης που μετά από τρία χρόνια επιστρέφει ως αντίπαλος προπονητής στο “Σπύρος Γιαλαμπίδης” δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Διονύση Μπέλλη και Ηλία Σταύρου λόγω τραυματισμών, με τον ίδιο να γνωρίζει τη σημασία του αγώνα.

Η Καλλιθέα που μετράει το 3Χ3 χωρίς να έχει δεχτεί ακόμη τέρμα στο πρωτάθλημα, θα πάει με καλή ψυχολογία στον Ταύρο, με τον Νίκο Παντέλη να δηλώνει τα εξλης

“Προερχόμαστε από μια σημαντική νίκη με ευρύ σκορ. Θεωρώ ότι το ματς το έκανε εύκολο, αφενός η δική μας διάθεση και αφετέρου η νοοτροπία που είχαμε, καθώς αντιμετωπίσαμε το ματς πολύ σοβαρά. Όσον αφορά το ματς της Κυριακής, είναι από τα πιο δύσκολα της σειράς. Παίζουμε με ένα σύνολο που διαθέτει μεγάλο όνομα και ο βαθμός δυσκολίας θα είναι μεγάλος. Όμως αυτό που περιμένω εγώ είναι να έχουμε την ίδια σοβαρότητα και νοοτροπία”.

Για το γεγονός ότι επιστρέφει ως αντίπαλος στο Ταύρο, ο κ. Παντέλης είπε

“Σίγουρα για εμένα είναι ένα ιδιαίτερο ματς. Θεωρώ ότι θα είμαστε αντίπαλοι για 90′ αφού έχω καλές αναμνήσεις από την ομάδα του Φωστήρα. Άλλωστε, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι οι δυο ομάδες διαθέτουν βαριά φανέλα και από την πλευρά μου εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς”.