Connect with us

5ος Όμιλος

Νίκος Παπαδάκης: Τέλος εποχής…

Published

on

Εξελίξεων συνέχεια στην ομάδα του Πανελευσινιακού με την αποχώρηση στην ουσία από το διοικητικό σχήμα του μέχρι χθες αντιπροέδρου κ. Νίκου Παπαδάκη.

 

Με επιστολή του προς το ΔΣ της ομάδας του Πανελευσινιακού αλλά και αποδέκτες ποδοσφαιριστές προπονητές και κάθε αρμόδιο του ποδοσφαιρικού τμήματος ο εκ των αντιπροέδρων της ιστορικής ομάδας κάνει γνωστή την αποχή του από τις δαστηριότητες του συλλόγου ως το τέλος της σεζόν όπως ο ίδιος αναφέρει παρακάτω.

ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ 28/03/2014

ΑΠΟ: ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΟ ΝΙΚΟΛΑΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ : ΠΡΟΣ Δ.Σ.,ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

Αγαπητοί Κύριοι.

Θα ήθελα να αναφερθώ στα εξής παρακάτω:

Ήρθα στην οικογένεια του Πανέλευσινιακού πριν δυόμιση χρόνια περίπου με θάρρος πείσμα και πυγμή.

Ήμουν κύριος σε όλες της οικονομικές υποχρεώσεις που ανέλαβα έως και σήμερα, προσπαθώντας αλλά και κάνοντας μια ανοδική πορεία του σωματίου προς τις μεγαλύτερες κατηγορίες.

Αναφερόμενος σε έμενα καταθέτω ότι είμαι ένας άνθρωπος  που το ποδόσφαιρο δεν το είδα σαν επάγγελμα αλλά σαν τρόπο διαφυγής από την καθημερινότητα της δουλειάς μου  ( είναι ένα χόμπι για έμενα ).

Έχοντας πάντα ως κύριο μέλημα σε ότι κάνω να το κάνω σωστά, αυτό φυσικά φαίνεται και από την επαγγελματική μου πορεία ως επιχειρηματίας.

 

Νομίζω ότι έχει φτάσει το πέρας του χρονικού διαστήματος και αποφασίζω όπως ήρθα κύριος έτσι κύριος και να φύγω με ψηλά το κεφάλι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα ασχοληθώ με άλλο σωματείο. Είναι καθαρά προσωπική και αμετάκλητη απόφαση.

 

Δηλώνω ότι θα απέχω από της δραστηριότητες της ομάδος μέχρι το ΜΑΙΟ που θα γίνουν αρχαιρεσίες νέου Δ.Σ.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλο το περσινό και φετινό Δ.Σ. της ομάδας όλους τους ποδοσφαιριστές, προπονητές, και άλλους παράγοντες σε όλη τη διάρκεια της θητείας μου.

 

Επίσης  οφείλω να ευχαριστήσω και ονομαστικά τους παρακάτω:

 

Γενικοί αρχηγοί : ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΔΡΑΓΑΖΗΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΟΝΤΟΛΑΙΜΑΚΗΣ.

 

ΠΡΟΠΟΝHΤΕΣ : ΠΕΤΡΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΗΣ ΦΑΝΕΛΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΡΟΠΟΥΛΗΣ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, ΓΙΟΖΕΦ ΒΑΝΤΖΙΚ, ΚΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΠΑΝΟΣ.

 

Υπεύθυνος Ακαδημιών : ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΤΣΑΚΗΣ .

 

Τον σύνδεσμο Σταχυοφόρων, καθώς και όλους τους οπαδούς που ακολουθούν την ομάδα στα εντός και εκτός παιχνίδια.

 

Όπως και πάρα πολλούς παράγοντες ακόμα που δεν αναφέρω, αλλά έπαιξαν  άξιο ρόλο σε όλο αυτό το χρονικό διάστημα που ήμουν στην ομάδα.

 

Θα ήθελα ακόμη να ευχαριστήσω για την φετινή χρονιά την οικογένεια ΧΡΗΣΤΟΥ  ΓΥΑΛΙΑ, διότι κατά την εισχώρηση στην αντιπροεδρία στήριξε και συνεισέφερε οικονομικά στην ομάδα. Τους εύχομαι καλή επιτυχία σε ότι και να κάνουν από εδώ και πέρα και εύχομαι η γνωριμία αυτή να παραμείνει διαχρονική.

 

Δεν θα μπορούσα να ξεχάσω να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς που συνεισέφεραν οικονομικά, μα προπαντός τα Ελληνικά Πετρέλαια (Ε.Λ.Π.Ε.) και το Δήμο Ελευσίνας που στήριζαν, στηρίζουν και θα στηρίζουν την ομάδα.

Ο ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ, ήταν, είναι, και θα είναι, ένα ιστορικό σωματείο, και πιστεύω ότι θα βρει το δρόμο του με ανθρώπους που θα βρεθούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια που κάνει να βρεθεί στις επαγγελματικές κατηγορίες.

 

Τελειώνοντας θα ήθελα να πω για να γνωρίζουν  άπαντες ότι αυτό το σωματείο θα είναι πάντα στην καρδιά μου.  Εμψυχώνοντας τις χαρές και σβήνοντας τις λύπες, και έχοντας πάντα γνώμονα ότι όπου μου ζητηθεί η βοήθεια από την ομάδα θα είμαι δίπλα της.

 

Δεν έχω καμία οικονομική απαίτηση από το σωματείο.

 

Με εκτίμηση.

Νικόλαος Παπαδάκης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply