Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νίκος Παπαρούνης: Τιμή μου που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό Λιοσίων

Published

on

Με τον Νίκο Παπαρούνη στο τιμόνι θα προχωρήσει και τη νέα περίοδο ο Ολυμπιακός Λιοσίων, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της ομάδας.

Ο έμπειρος και επιτυχημένος προπονητής μίλησε στην ιστοσελίδα μας, και ας δούμε τι μας είπε…

<< Είναι μεγάλη τιμή για μένα το να βρίσκομαι στον ιστορικό Ολυμπιακό Λιοσίων, έναν σύλλογο που έχει τεράστια δυναμική..

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του συλλόγου για την εμπιστοσύνη. Μα πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω τους παίχτες μου, και θα πω αυτό που είπα και όταν ανέλανβα την ομάδα. Η επιτυχία κάθε προπονητή εξαρτάται από τους παίχτες, και από την χημεία που θα υπάρξει μεταξύ παιχτών, τεχνικού επιτελείου και διοίκησης. Αυτό είναι το μυστικό, και θεωρώ πως εμείς το καταφέραμε…Τους ευχαριστώ που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους…

Ηταν ευτυχής συγκυρία που όλοι εμείς (διοίκηση, τεχνικό επιτελείο, ποδοσφαιριστές) βρεθήκαμε την ίδια χρονική στιγμή στην ομάδα, αφού ταιριάξαμε απόλυτα και είχαμε άριστη συνεργασία. Πλέον θα στρωθούμε όλη στη δουλειά, για να πετύχουμε ότι καλύτερο για τον σύλλογο.

Οπως είπα και στους παίχτες μου, πρέπει να βάζουμε το στόχο του ορειβάτη…Κάθε φορά που κατακτάμε μια κορυφή, και κοιτάζουμε και ετοιμαζόμαστε για μια ψηλότερη…>>