Connect with us

stoplekto

Νίκος Σιδηρόπουλος: “Προσπεράστε τις αντιπαραθέσεις σας”

Published

on

Όλοι μαζί για την άνοδο του Πειραϊκού ποδοσφαίρου
Προς ΕΠΣΠ
Προς ΕΠΟ
Κραυγή αγωνίας από το Ποδόσφαιρο του Πειραιά
Διαβάζοντας τις ανακοινώσεις ΕΠΣΠ και ΕΠΟ αναρωτιόμαστε ΑΝ γνωρίζετε ένθεν και ένθεν ότι εκπροσωπείτε χιλιάδες αθλητές νέους, γονείς, προπονητές, φιλάθλους, παράγοντες οι οποίοι μέσα στον Αθλητισμό διαμορφώνουν την κοινωνία μας,την υγεία,τον πολιτισμό,τις επιστήμες.
Σκεφτείτε και να προσπεράσετε τις τυχόν αντιπαραθέσεις σας προς όφελος όλων και πρωτίστως της Νεολαίας.
Το ποδόσφαιρο είναι ένα Άθλημα στο οποίο δεν πρέπει να θίγεται η προσωπικότητα κανενός και πρέπει να δίνεται ιδιαίτερη προσοχή και σημασία για αυτό, ειδικά μάλιστα από το Θεσμικό όργανο, το οποίο δεν είναι Μονομελές.
Η υπάρχουσα Εκτελεστική επιτροπή πρέπει να εξετάζει κάθε ενέργεια της Διοίκησης να αποτελείται από έμπειρους Συμβούλους οι οποίοι προστατεύουν τα σωματεία και δεν τα αφήνουν εκτεθειμένα.
Σε άλλη περίπτωση να παραιτηθούν λόγω αδυναμίας διοίκησης.
Γνωρίζουμε κάθε αθλητικό Νόμο λόγω της επί ετών ενασχόλησης μας στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.
Με νομικούς εκβιασμούς οι οποίοι πρακτικά δεν μετουσιώνονται με κανέναν τρόπο, αναστατώνεται και δημιουργείται απογοήτευση και απαξίωση του Ποδοσφαίρου.
Οι ίδιοι οι εισηγητές δεν θα τολμήσουν να προβούν σε τερατώδεις αποφάσεις ,πέραν του νομικού πλαισίου και της κοινής γνώμης
Είμαστε εδώ , η εμπειρία,η σκέψη,η δύναμη,η ευαισθησία προς το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό δίπλα στα σωματεία μας που Υπερ αγαπάμε και θα υπερασπιστούμε αυτά με όλες τις δυνατότητες που μας παρέχει το Δίκαιο!
Όλοι μαζί”.