Connect with us

slideshow

Νίκος Τζαφέρης: Έχω βρει το… λιμάνι μου

Published

on

Συνέντευξη στον Χρήστο Ντάρδα

 

Αποτελεί έναν από τους πιο σταθερούς ποδοσφαιριστές που διαθέτει ο Άτταλος Νέας Περάμου στο έμψυχο δυναμικό του. Ο λόγος για τον Νίκο Τζαφέρη ο οποίος τη φετινή σεζόν κατέκτησε με τη φανέλα των ‘’νερατζούρι’’ το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΔΑ πραγματοποιώντας πολύ καλή σεζόν. Ο έμπειρος οπισθοφύλακας σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Χρήστο Ντάρδα αναφέρθηκε στην πορεία που πραγματοποίησε η ομάδα του ενώ απάντησε και σε προσωπικές ερωτήσεις.

Για την εξαιρετική φετινή του παρουσία σχολίασε : Θεωρώ ότι η ομάδα το καλοκαίρι ενισχύθηκε με πολύ ποιητικούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι μας βοήθησαν αρκετά με την πάροδο του χρόνου. Μάθαμε από αυτούς δεδομένου ότι διαθέτουν αρκετή εμπειρία από τις επαγγελματικές κατηγορίες. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είχε συμβεί το αντίθετο όταν έχεις συμπαίκτες όπως ο Κώστας Στεφανής που έχει αγωνιστεί σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ, ο Σωτής Στρατάκης, ο Άκης Μαζιώτης, ο Γιώργος Καραμπλάκας ο οποίος είναι υπόδειγμα για όλους μας μέσα στο γήπεδο και μέσα στα αποδυτήρια αλλά και ο Θέμης Μονέ. Οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές σε συνδυασμό με τον περσινό κορμό δημιουργήσαμε ένα πολύ καλό σύνολο και θεωρώ ότι αυτό συνετέλεσε ώστε να παρουσιαστώ βελτιωμένος και πολύ καλύτερος τη φετινή σεζόν.

Για την παρουσία του τα τελευταία τέσσερα χρόνια στον Άτταλο ανέφερε:

Πιστεύω ότι έχω βρει το.. λιμάνι μου. Περνάω υπέροχα στο Μεγάλο Πεύκο και έχω βρει την ηρεμία μου. Το κυριότερο όμως πράγμα είναι οτι και με τον κ. Μαρκεσίνη και με τον κ. Τζαφέρη φέτος δεν έχουμε κάποιο πρόβλημα όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι

Ο Νίκος Τζαφέρης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον τεχνικό της ομάδας, Χάρη Κουστέρη, για τον οποίο τόνισε: Πιστεύω οτι 4 χρόνια με τον κ. Κουστέρη έχουμε μια πάρα πολύ καλή συνεργασία Θεωρώ οτι κάνει πολύ καλή δουλειά και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο η ομάδα τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στις πρώτες θέσεις.. Πρόκειται για ανερχόμενο προπονητή με αρκετά προσόντα.

Αναφορικά με τα μπαράζ ανόδου που οδηγούν στην Γ’ Εθνική ο έμπειρος αμυντικός τόνισε: Αυτό που θέλω να πω είναι οτι η ομάδα μας θα είναι πολύ δυνατή στα μπαράζ διότι έχουμε πολύ μεγάλη εμπειρία και αυτό το έχουμε δείξει και στα δύσκολα παιχνίδια φέτος στην κατηγορία..

 

 

 

”Η ΚΡΙΣΗ ΕΧΕΙ ΔΡΑΣΕΙ ΘΕΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ”

 

 

 

Τι ήταν αυτό που σε ώθησε να ασχοληθείς με το ποδόσφαιρο:

Ο πατέρας μου ήταν το κύριο έρεισμα. Άλλωστε έχει παίξει και ποδόσφαιρο. Συν τοις άλλοις το… μικρόβιο το είχα από μικρός. Είχα τρέλα με τη μπάλα όπως τα περισσότερα παιδιά και αυτό διότι αποτελεί τον βασιλιά των σπορ.

Σε σχετική ερώτηση για τον ποδοσφαιριστή που έχει ως είδωλο υπογράμμισε: Ο παίκτης που έχω σε πολύ μεγάλη εκτίμηση είναι ο Ντάνι Άλβες. Θεωρώ πως πρόκειται για το καλύτερο ακραίο αμυντικό που αγωνίζεται αυτή την στιγμή στον πλανήτη.

Για τους στόχους του και το ποδοσφαιρικό του μέλλον ανέφερε: Αυτή τη στιγμή εκείνο που επιθυμώ είναι η ομάδα να πετύχει το στόχο της ανόδου. Όσον αφορά στο μέλλον μου εκτός ποδοσφαίρου παντρεύομαι στις 18 Απριλίου την γυναίκα της καρδιάς μου.

Ποια είναι η κύρια ενασχόληση σου εκτός αγωνιστικού χώρου; Προσπαθώ να κάνω πράγματα με την γυναίκα μου και με καλούς φίλους.

Για το αν έχει στερηθεί πράγματα ως ποδοσφαιριστής ανέφερε: Όπως κάθε ποδοσφαιριστής έτσι και εγώ έχω στερηθεί πράγματα, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάποια πράγματα θα χάσεις κάποια άλλα θα κερδίσεις.

Για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και την πορεία του στην χώρα μας ανέφερε: Για το ελληνικό ποδόσφαιρο πιστεύω οτι η κρίση έχει δράσει θετικά για τις περισσότερες ομάδες. Και αυτό διότι οι παράγοντες των σωματείων πλέον στρέφονται στις ακαδημίες, δίνοντας την ευκαιρία σε αρκετά παιδιά να αναδείξουν το ταλέντο τους. Θεωρώ ότι σαν χώρα έχουμε πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και καθρέπτης αυτού αποτελούν οι εθνικές ομάδες. Το αρνητικό είναι ότι αρκετά παιδιά χάνονται διότι δεν αξιοποιούνται σωστά

Στον επίλογο του ο Τζαφέρης παρέθεσε το δικό του σχόλιο για την δύσκολη εποχή που διανύει η χώρα μας τονίζοντας: Θέλω να πω σε όλους τους έλληνες ότι θα πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί υπομονή και η χώρα θα σταθεί πολύ γρήγορα στα πόδια της. Τέλος ευχαριστώ πάρα πολύ την ιστοσελίδα σας για την μεγάλη τιμή που μου έκανα και που προωθεί τον ερασιτεχνικό αθλητισμό

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply