Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νίκου: «Εφικτοί οι στόχοι, καλύτερο το μέλλον της Γλυφάδας»

Published

on

Ο Α.Ο. Γλυφάδας δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα. Το νεανικό συγκρότημα του Νίκου Κωτσοβού προσπαθεί ακόμα να προσαρμοστεί στα τοπικά της Αθήνας και να «δέσει», ώστε να φτάσει τους στόχους που έθεσε το καλοκαίρι. Σύμφωνα με τον αρχηγό, Άγγελο Νίκου, η ομάδα μπορεί να υλοποιήσει τα σχέδια της, ενώ υποστηρίζει πώς το μέλλον θα είναι καλύτερο για το σύλλογο που βρίσκεται προτελευταίος στη βαθμολογία του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ. Αναλυτικά:

-Τι έφταιξε και ηττηθήκατε σε ένα κρίσιμο παιχνίδι στο Φάληρο; «Έφταιξε ξεκάθαρα ο τρόπος που αντιμετωπίσαμε τον αγώνα. Όποιος παρακολούθησε το παιχνίδι, κατάλαβε ότι το μάτι μας δε “γυάλιζε” εξαρχής. Αυτό το στοιχείο δεν έλειπε από τον αντίπαλο, εκμεταλλεύτηκε το νωθρό μας ξεκίνημα και βρέθηκε να προηγείται με 2 γκολ στο ημίχρονο. Δε θα τα ρίξουμε στην τύχη φυσικά. Η ευθύνη είναι ξεκάθαρα δική μας. Όταν εμπεδώσαμε τι συμβαίνει ήταν ήδη πολύ αργά.»

-Στόχοι της Γλυφάδας η παραμονή και η ανάδειξη ταλέντων. Είναι εφικτοί και οι δύο; «Γνωρίζοντας τις δυνατότητες των συμπαικτών μου, μπορώ να πω με ασφάλεια ότι υπάρχει ταλέντο και φυσικά κάποια νεαρά παιδιά θα αναδειχτούν. Η ομάδα τους δίνει την ευκαιρία να βάλουν τις βάσεις τους, όμως τίποτα δε γίνεται χωρίς δουλειά. Σχετικά με την παραμονή στην κατηγορία, είναι στόχος που επιτυγχάνεται με έργο στο γήπεδο. Στόχος σαφώς εφικτός, κανείς δε διανοείται ότι η ομάδα μπορεί να υποβιβαστεί. Κάθε μέρα θα παρουσιαζόμαστε ακόμα και πιο έμπειροι, ωστόσο μένει όλοι να καταλάβουν ότι αυτά πρέπει να τα αποδείξουμε και μέσα στο γήπεδο.»

-Κλείνοντας, έστειλε το δικό του μήνυμα ως αρχηγός: «Κατανοώ πως υπάρχει, ενδεχομένως, από τη πλευρά του προπονητικού team και της διοίκησης μια απογοήτευση για τη μέχρι τώρα πορεία μας. Ως αρχηγός παίρνω την ευθύνη να μιλήσω εκ μέρους κάθε συμπαίκτη μου και να διαβεβαιώσω ότι η συνέχεια θα είναι διαφορετική. Θα παραμείνουμε ενωμένοι, μια οικογένεια, με εμπιστοσύνη ο ένας στον άλλον, όπως ξεκινήσαμε και είμαι αισιόδοξος ότι η κατάσταση θα αλλάξει ριζικά και προς το καλύτερο.»