Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Να διορθώσει τα λάθη του ο Σκορπιός

Published

on

Την πρώτη του γκέλα υπέστη ο Σκορπιός Φυλής , καθώς αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Αστέρα Άνω Λιοσίων. Χαρακτηριστικά ο ταλαντούχος τεχνικός του Σκορπιού Παναγιώτης Λουμάκης δήλωσε στη στήλη: « Δεν ήμασταν σε καλή μέρα και είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Δεν απογοητευόμαστε από το αποτέλεσμα, αλλά μας δίνεται η δυνατότητα να διορθώσουμε τα λάθη μας. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά με σκοπό να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται φέτος».

Η ομάδα παρατάχθηκε υπερπλήρης στο ματς με τον Αστέρα και πλέον όλοι προσανατολίζονται στο ντέρμπι κορυφής της επόμενης αγωνιστικής με την Αργώ Μεγάρων.

Μέχρι στιγμής στο σύλλογο είναι ικανοποιημένοι από την εικόνα του Σκορπιού στο πρωτάθλημα. Ωστόσο αυτό που χαροποιεί περισσότερο τους υπεύθυνους είναι ότι η καλή παρουσία της ομάδας συνδυάζεται και με την χρησιμοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών όπως  οι Μπήκας(17 ετών), Κωνσταντόπουλος(18 ετών) και Σαμαράς(16 ετών). Άλλωστε ήταν και όραμα του δημιουργού του Σκορπιού Γιώργου Σύρου τα επόμενα χρόνια η βασική ενδεκάδα να απαρτίζεται από παίκτες που προέρχονται από τα «σπλάχνα» του σωματείου.