Connect with us

Γ Εθνική

Να μείνει στην κορυφή θέλει ο Πανιώνιος

Published

on

Με στόχο την 10η νίκη του στο πρωτάθλημα θα αγωνιστεί ο Ιστορικός απέναντι στον Ερμή Ζωνιανών, για την 12η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

 

Οι κυανέρυθροι “τρέχουν” ένα νικηφόρο σερί πέντε αγώνων και θέλουν να φτάσουν σε μία ακόμα επικράτηση, προκειμένου να παραμείνουν στον κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

 

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Κώστας Γεωργιάδης, σε ένα ακόμη ματς θα στερηθεί τις υπηρεσίες δύο βασικών ποδοσφαιριστών του. Εκτός “μάχης” έχει τεθεί ο τιμωρημένος Γιώργος Στούπης και ο τραυματίας Δημήτρης Γροντής. Επίσης, ο Παναγιώτης Ξυγκόρος θεωρείται αμφίβολος λόγω ενοχλήσεων στο δικέφαλο.

 

Υπάρχουν όμως και θετικά νέα για τον Έλληνα coach, καθώς επανέρχονται στην διάθεση του οι Ηλίας Πότσι και Κωνσταντίνος Διονέλλης. Ο πρώτος εξέτισε την τιμωρία του στο ματς με τον Απόλλωνα, ενώ ο δεύτερος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

 

Τέλος, θυμίζουμε ότι ο αγώνας της Κυριακής (26/11) θα διεξαχθεί στο γήπεδο “Γρηγόρης Λαμπράκης” της Καλλιθέας, καθώς διεξάγονται έργα συντήρησης στον αγωνιστικό χώρο της Νέας Σμύρνης. Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Panionianea TV.

 

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

ΠΗΓΉ: Panionianea