Connect with us

Gossip

Να σας ζήσει η Φλώρα!!!!

Published

on

Το πανέμορφο κοριτσάκι τους βάπτισαν Άρης Ανδρέογλου που είναι μέλος της οικονομικής επιστασίας της ΕΠΣ Πειραιά , και η σύζυγος του Αλεξάνδρα.

Ανάδοχοι ήταν  η υπάλληλος των γραφείων της ΕΠΣΠ Σοφία Βλαχάκου με τον σύζυγο της Δημήτρη Παπαδημητρίου  και την τρισχαριτωμένη κορούλα τους Παναγιώτα . Στη μικρή δόθηκε το όνομα Φλώρα …

Στο μυστήριο που πραγματοποιήθηκε στο γραφικό ξωκλήσι των Αγίων Αναργύρων στην Αίγινα , παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Αίγινας Δημήτρης Μούρτζης, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Α’ Πειραιά Χριστόφορος Μπουτσικάκης,  ο πρώην Γενικός Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΝΔ Σπύρος Κοτσώνης .

Το παρόν έδωσαν επίσης ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Α.Α. Ρέντη Γιώργος Θεοδώρου, τα στελέχη της ΑΕ Χαραυγής Μιχάλης Φωτάκης και Κώστας Ανδρέογλου, ο υπάλληλος των γραφείων της ΕΠΣΠ Μάνος Δαρζέντας , το μέλος της οικονομικής επιστασίας της ΕΠΣΠ Αντώνης Βλαχάκος κ.α

*Στην φωτό διακρίνονται από αριστερά ο πατέρας της μικρής Φλώρας Άρης Ανδρέογλου, ο Αντώνης Βλαχάκος, ο παππούς Γιάννης Ανδρέογλου που είναι σύμβουλος στην Ένωση Α.Α. Ρέντη και πρώην πρόεδρος στον  Φάρο Κερατσινίου, ο υποψήφιος βουλευτής Χριστόφορος Μπουτσικάκης, ο Δήμαρχος Αίγινας Δημήτρης Μούρτζης και ο νονός της μικρής Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Στους ευτυχείς γονείς, τους συγγενείς και τους νονούς τις καλύτερες ευχές μας . Να σας ζήσει η Φλώρα!!

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply