Connect with us

Uncategorized

Να τον… πιεις στο ποτήρι!

Ένας εξαιρετικός Ηλυσιακός κέρδισε για πλάκα την… προβληματική για ακόμη μια αγωνιστική Νεα Ιωνία (3-0)!

Published

on

Το έργο του  ήταν σαφέστατα δύσκολο, δεδομένου ότι καλούνταν να αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο που έχει θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους και που προερχόταν από.. γκέλα. Η αναφορά μας γίνεται στον Ηλυσιακό ο οποίος έδειξε ότι δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από την… ενισχυμένη Νεα Ιωνία, την οποία νίκησε εύκολα με 3-0. Η ομάδα του Σάκη Δέδε έπαιξε κατά διάστημα όμορφο ποδόσφαιρο, είχε δοκάρι και παρότι αγωνιζόταν από το 42′ με παίκτη λιγότερο, κατάφερε να πάρει μια πολύτιμη νίκη.

Γκολ με το… καλημέρα!

Στο α’ μέρος το σωματείο του Ζωγράφου μπήκε δυνατά στο γήπεδο και έφτασε κοντά στο γκολ στο 9′, όμως ο Μασούρας είδε την προσπάθεια του να σταματάει στο δοκάρι της εστίας του Ψύχου. Ότι δεν κατάφερε ο μέσος του Ηλυσιακού, σημείωσε στο 13′ ο Γρηγόρης Παππάς με ωραία κεφαλιά γράφοντας το 1-0. Στη συνέχεια η ομάδα των βορείων προαστίων ισορρόπησε το παιχνίδι, ωστόσο οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν… διαβασμένοι.  Στο 42′ ο Αμανατίδης από πλευράς γηπεδούχων πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια , καθώς αντίκρισε τη δεύτερη κίτρινη από το διαιτητή, Βρακά (Εύβοιας).  Η συγκεκριμένη συγκυρία δεν πτόησε τον ιστορικό σύλλογο που έφτασε και σε δεύτερο τέρμα στο 49′ με ωραίο σουτ του Ιωαννίδη. Το. κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου, Γρηγόρης Παππάς στο 71′ διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Σάκης Δέδες): Οικονόμου, Καραπιπέρης, Ιωαννίδης, Σίσκο, Ιωσήπου, Αμανατίδης, Τσοπανάκος (44′ Φίπε), Μασούρας, Παππάς, Κολοβός (46′ Τσέπε), Βάσιλος (82′ Ματσόπουλος)

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Τάσος Τασιόπουλος): Ψύχος, Παυλίδης, Καραβίδας, Βιδάλης (66′ Βάσος), Νταϊφώτης, Μπιρμπίλι (46′ Νησαριώτης), Μπιζάς (80′ Πετούσης), Καραμέρης, Ντεντόπουλος, Σαγανάς, Μουστάκης.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply