Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Νεαροί ποδοσφαιριστές του Αστέρα Μαγούλας – Πανελευσινιακής στον Ατρόμητο Αθηνών

Published

on

Ανακοίνωση εξέδωσαν Αστέρας Μαγούλας και Πανελευσινιακή Ένωση σχετικά με την επιλογή αθλητών των δύο συλλόγων από τον Ατρόμητο Αθηνών. Αναλυτικά αναφέρει τα παρακάτω:

Η αναδιάρθρωση στην οργάνωση των τμημάτων και γενικότερα μιας Ακαδημίας, η Φιλοσοφία και ο Σκοπός δίδει το στίγμα της Αθλητικής Περιόδου με τα ανάλογα  αποτελέσματα, βασιζόμενο σε έναν προσεκτικό σχεδιασμό, αναπροσαρμοζόμενο στις απαιτήσεις των καιρών, για την αναβάθμιση του αθλητισμού μέσω των υποδομών της.

Η συνεχής προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων. Η ανιδιοτελείς συνεργασίες μεταξύ Αθλητικών Σωματείων, με μοναδικό στόχο, το ποδόσφαιρο να αποτελέσει τρόπο ζωής, θέτοντας τις βάσεις στους μαθητές μιας Ακαδημίας για σωστό Αθλητισμό. Η σωστή Σωματική, Ψυχική, Πνευματική και Κοινωνική καλλιέργεια, με την καθοδήγηση ενός επιτελείου επιλεγμένων προπονητών, συμβάλει στην επίτευξή του.

Έτσι  βρισκόμαστε σήμερα, στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιλογή τριών αθλητών και την ολοκλήρωση των μεταγραφών, στην ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, από το παιδικό τμήμα του Α. Ο. ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Κ-15), αθλητές που μέχρι πρότινος -Οκτώβριο 2015- άνηκαν στην ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ οι οποίοι είναι, Στέφανος Ηλιόπουλος, Φώτιος Λογοθέτης & Άγγελος Λογοθέτης. Η σκληρή δουλειά, η υπομονή, το πνεύμα της ομαδικότητας, και οι θεμελιώδεις αρχές του Ευ Αγωνίζεσθε που διδάχθηκαν, τους έκαναν να ξεχωρίσουν.

Οι μεταγραφές ολοκληρώθηκαν στις 12 Ιανουαρίου 2016 στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, παρουσία των αθλητών, των γονέων τους, του Τεχνικού Διευθυντή της  ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ κ. Απόστολο Αποστόλου, τον Πρόεδρο του ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ κ. Δημήτριο Σερεμέτη, τον εν ενεργεία επαγγελματία ποδοσφαιριστή, προερχόμενο από τα φυτώρια του Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ, Ιδρυτή των Ακαδημιών κ. Ευστάθιο Ρόκα και τον Υπεύθυνο Ακαδημιών της ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, Μέλος του ΔΣ του ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ και Υπεύθυνο της (Κ-15) κ. Μέγα Καραμπίνη.

Από την πλευρά μας αμφότερα, τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων, Ευχόμαστε στους αθλητές, Υγεία, Καλή Μαθητική & Αθλητική Πρόοδο. Στους γονείς δε, Ευχόμαστε Υπομονή, Καλή Δύναμη, ενθυμίζοντάς τους να ακολουθούν τον Κανονισμό Λειτουργίας της Ακαδημίας. Τέλος Ευχόμαστε ανάλογη σταδιοδρομία στους υπόλοιπους αθλητές των υποδομών μας, διαβεβαιώνοντάς τους ότι, δουλεύοντας σκληρά, με τις αρχές που τους νουθετούν οι εκπαιδευτές-προπονητές τους και την υποστήριξη των Υπευθύνων θα έχουν αντίστοιχες ευκαιρίες.

Ελευσίνα – Μαγούλα, 13 Ιανουαρίου 2016

 

Ο Υπεύθυνος Ακαδημιών                                                                 Ο Πρόεδρος

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ                         Α. Ο. ΑΣΤΕΡΑ ΜΑΓΟΥΛΑΣ

Μέγας Καραμπίνης                                                               Δημήτριος Σερεμέτης