Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νεα γκέλα η Νέα Ιωνία, 0-0 με τα Σούρμενα

Published

on

Η κατάρα της έδρας χτύπησε και πάλι τη Νέα Ιωνία, που αν και ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, δεν μπόρεσε να λυγίσει την αντίσταση των Σουρμένων μένοντας στο 0-0.

Ετσι οι γηπεδούχοι έχουν πλέον 33 βαθμούς και έπεσαν στην τρίτη θέση χάνοντας πολύτιμο έδαφος, ενώ τα Σούρμενα έχουν 25 και ισοβαθμούν στην 4η θ’έση με τον Αθηναϊκό, μένοντας μακριά από την επικίνδυνη ζώνη.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία στο πρώτο μέρος αλλά δεν μπορούσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα, και μάλιστα λίγο έλειψε να βρεθούν πίσω στο σκορ στο 45′ όταν ο Οικονόμου Π. βρέθηκε μόνος με τον Παπουτσή, με τον γκολκίπερ της Νέας Ιωνίας να επεμβαίνει σωτήρια.

Με την έναρξη του 2ου μέρους η Νέα Ιωνία μπήκε πολύ δυνατά και έχασε σε δύο λεπτά δυο πολύ καλές ευκαιρίες. Αρχικά στο 48′ ο Ντυρμίσι σούταρε με τον Ζαγαρέλο να σ΄ωζει την εστία του με διπλή προσπάθεια, ενώ στο 48′ το σουτ του Ντυρμίσι και πάλι να περνάει ελάχιστα άουτ. Στο 56′ τα Σούρμενα έχασαν μεγάλη ευκαιρία όταν ο Φωστέρης έφυγε στην αντεπίθεση και πλάσαρε, με τον Παπουτσή να βγαίνει έξω από την περιοχή και να βρίσκει ελάχιστα τη μπάλα και να γλυτώνει έτσι την εστία του. Στη φάση αυτή οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν πως ο γκολκίπερ βρήκε τη μπάλα με το χέρι. Στο 77′ το σουτ του Ντυρμίσι πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 90+4′ το σουτ του Μπανιά κατέληξε στην αγκαλιά του Ζαγαρέλου.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Παπουτσής, Φραντζέσκος (85′ Μπανιάς), Γκρόσιος, Σιγάλας, Πετράς, Σισσέ, Κομνηνός (81′ Ράμμος), Παπαδόπουλος, Ντυρμίσι, Καλογερής, Ούτσικας (70′ Νησαριώτης).

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Ζαγαρέλος, Αλεξανδράκης,Μαρινάκης (46′ Ζυγοκώστας), Καμπουρούδης, Μιχελής, Χαπάλογλου, Φωστέρης, Παπαδάκης, Δουγένης (65′ Ντοκάι), Μασάντο, Οικονόμου Π. (82′ Οικονόμου Θ.).