Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νεντέλκοβιτς: «Όλα για το νταμπλ»

Published

on

Μετά από την σπουδαία πρόκριση της Αγίας Παρασκευής στα προημιτελικά του Κυπέλλου(1-0 τον Άγιαξ Ταύρου), ο Κωνσταντίνος Ράπτης βρήκε την ευκαιρία και επικοινώνησε με τον προπονητή των «μελανόλευκων», Ιβάν Νεντέλκονιτς, ο οποίος δεν έκρυψε πως στόχος της «Σάντα» πλέον, είναι και η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά τα όσα τόνισε ο νεαρός τεχνικός:

Για το ματς της περασμένης Τετάρτης: «Νομίζω πως ήμασταν καλύτεροι από τους αντιπάλους μας καθ όλη την διάρκεια του αγώνα. Είχαμε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια μας και ελέγχαμε το παιχνίδι και είχαμε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουμε και κάποιο τέρμα ακόμη».

Αν είναι στόχος η κατάκτηση του Κυπέλλου: «Δεν το κρύβουμε πως βλέπουμε σοβαρά και το Κύπελλο, αφού κακά τα ψέματα όλα τώρα είναι πιθανά, ακόμα και να φτάσουμε στον τελικό και να το κατακτήσουμε. Άλλωστε έχουμε καλή παράδοση στον θεσμό. Από εκεί και πέρα όμως δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά μας «αέρα». Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε σε κάθε ματς».

Για τον αγώνα του Σαββάτου(1/12) κόντρα στο Π. Φάληρο: «Σίγουρα το ματς κόντρα στο Π. Φάληρο είναι πολύ δύσκολο, καθώς η συγκεκριμένη ομάδα είναι από τις πιο δυνατές στον όμιλο, ενώ υπάρχει και η συγκυρία ότι η συνάντηση ακολουθεί λίγες μόνο ημέρες μετά τον αγώνα του Κυπέλλου. Παρόλα αυτά εμείς θα προσπαθήσουμε για τη νίκη. Άλλωστε δεν αντιμετωπίζουμε προβλήματα τραυματισμών και αυτό σίγουρα είναι ευχάριστο για μας».

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply