Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Νεοι Δραπετσώνας – Με το βλέμμα στο μέλλον

Published

on

Η ανακοίνωση των Νέων Δραπετσώνας αναφέρει σχετικά:

Η ομάδα μας, με το βλέμμα στο μέλλον και θέλοντας να στηρίξει και να επιβραβεύσει τα νεαρά παιδιά που έχουν ανδρωθεί στα τμήματα υποδομής της, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι τη φανέλα της θα συνεχίσουν να φοράνε ο 17χρονος μέσος Χάρης Κυριακάκης και οι 16χρονοι, επίσης, μέσοι Παναγιώτης Καραμάνης και Ανδρέας Παπαγεωργίου. Πρόκειται για τρία ακόμα “δικά” μας παιδιά, αφού έκαναν τα πρώτα τους βήματα στο ποδόσφαιρο σε πολύ μικρή ηλικία στις Ακαδημίες μας.
Ο Χάρης αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την ανδρική ομάδα σε ηλικία μολις 14 ετών και η εξέλιξη και η βελτίωση του τα τελευταία 3 χρόνια είναι εμφανείς. Την περσινή σεζόν πήρε πολλές ευκαιρίες, τις οποίες αξιοποίησε στο έπακρο αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις και υποσχέσεις για το μέλλον.
Ο Παναγιώτης και ο Ανδρέας πήραν το βάπτισμα του πυρός στην πρώτη ομάδα μόλις πέρυσι, δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία στα λεπτά που αγωνίστηκαν, αποκομίζοντας ταυτόχρονα σημαντικές εμπειρίες που είναι πολύτιμες για την περαιτέρω εξέλιξη τους.
Κάθε ομάδα που σέβεται τον εαυτό της έχει χρέος να αξιοποιεί τα δικά της παιδιά. Γι’ αυτό λοιπόν και εμείς από την πλευρά μας, ακολουθώντας αυτή τη λογική, πιστεύουμε στις δυνατότητες αυτών των παιδιών και είμαστε σίγουροι ότι , αν μείνουν προσηλωμένοι στο στόχο τους και συνεχίσουν την σκληρή δουλειά, η ομάδα θα μπορέσει να στηριχθεί πάνω τους τα επόμενα χρόνια.
Τους ευχόμαστε, λοιπόν, καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία πάνω απ’ όλα και να πανηγυρίσουν πολλές ακόμη επιτυχίες με την ομάδα μας στο μέλλον.