Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Νεοπεντελικός – Επίσκεψη στο Παίδων Πεντέλης

Published

on

Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι συνήθως συνδεδεμένες στο μυαλό όλων μας με ευχάριστες εικόνες, ανταλλαγή δώρων, χαμόγελα, χαρές, οικογενειακές συνάξεις και γιορτινή διάθεση. Ανάμεσά μας όμως, τις Άγιες αυτές ημέρες, υπάρχουν άνθρωποι και κυρίως μικρά παιδιά, που λόγω κακών συγκυριών και ατυχίας, είναι μόνα τους, ή αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και δυστυχώς δεν απολαμβάνουν όλα τα ανωτέρω, που για τους περισσότερους από εμάς είναι αυτονόητα. Καλό είναι λοιπόν με αίσθημα ευθύνης να ενσκύπτουμε κατ’ ελάχιστο και κατά το μέτρο των δυνατοτήτων τους έκαστος από εμάς και να χαρίζουμε χαρά, αγάπη, δώρα και ευχές στα άτομα αυτά, ώστε να τους κάνουμε να νιώθουν ότι δεν είναι μόνοι στον κόσμο αυτό.
Στο πλαίσιο αυτό, με πρωτοβουλία του Γενικού Αρχηγού μας, κ. Κυριάκου Τριανταφύλλου, αλλά και των παικτών μας, η ομάδα μας βρέθηκε σήμερα στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, όπου μοίρασε, δώρα, γλυκά και χαρά στα παιδάκια που βρίσκονται εκεί!
Ελπίζουμε η κίνησή τους να δώσει παράδειγμα και σε άλλους συμπολίτες μας και να πράξουν το ίδιο, γιατί τα αθώα αυτά παιδιά αυτά το έχουν ανάγκη.

Συγχαρητήρια στον κ. Κυριάκο Τριανταφύλλου και στους παίκτες της ανδρικής μας ομάδας για την κίνησή τους αυτή.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Όμιλο Αφών Παπαφίλη για τις προσφορές του.

Η οικογένεια του ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ σας εύχεται Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές, με υγεία, αγάπη και συμπόνοια για τον δίπλα μας!