Connect with us

stoplekto

Νεοπεντελικός: Στον Ακάδημο ο Κωνσταντάκης..

.

Published

on

Στον Ακάδημο πλέον θα αγωνίζεται ο 17χρονος δεξιός χαφ του Νεοπεντελικού, Λεόντιος Κωνσταντάκης. Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός μέσος αποτελεί ένα από τα καλύτερα ταλέντα που διαθέτει το αθηναϊκό ποδόσφαιρο. Επίσης από την ομάδα αποχώρησε και ο Τάσος Κιλιμτζίδης. Η διοίκηση τους ευχαριστεί για την προσφορά τους και τους εύχεται καλή επιτυχία στους νέους τους σταθμούς.

Πήρε Φισμανί και Κούκαρη

Οι «κυανόλευκοι» εκτός από τις δύο αποχωρήσεις πρόσθεσαν δύο νέους ποδοσφαιριστές στο ενεργητικό τους. Πρόκειται για τον 19χρονο αμυντικό χαφ του Ακάδημου, Φισμανί και για τον 27χρονο δεξιό χαφ του Κενταύρου Βριλησσίων, Άγγελο Κούκαρη.

Κωνσταντάκης: Δικαιώνει τις προσδοκίες μας η ομάδα

Ευχαριστημένος από την πορεία που έχει πραγματοποιήσει ο Νεοπεντελικός στον α’ γύρο, έδειξε με δηλώσεις του στον Κωνστανβτίνο Ράπτη ο πρόεδρος του Νεοπεντελικού, Κώστας Κωνσταντάκης, τονίζοντας αναλυτικά:

«Μέχρι τώρα η ομάδα έχει δικαιώσει τις προσδοκίες μας, αφού κάνουμε ένα καλό πρωτάθλημα. Στόχος είναι να τερματίσουμε όσο ψηλότερα γίνεται και ευελπιστούμε πως στο β’ γύρο θα πάμε ακόμα καλύτερα, με γνώμονα πάντα το ευ αγωνίζεσθαι». Τέλος ο έμπειρος παράγοντας δεν δίστασε να ευχαριστήσει την διοίκηση της Αλσούπολης για την φιλοξενία της, όχι όμως και τους φιλάθλους της για την συμπεριφορά τους, υπογραμμίζοντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστούμε την διοίκηση της Αλσούπολης για την φιλοξενία, αλλά όχι και τους φιλάθλους της οι οποίοι με την συμπεριφορά τους καταστρέφουν αυτό που οι διοικούντες της Αλσούπολης προσπαθούν να φτιάξουν».

Μπάτσας ο. πεναλτάκιας

Στα αξιοσημείωτα της φετινής σεζόν για το Νεοπεντελικό πάντως, είναι και οι πολύ καλές εμφανίσεις του 19χρονου τερματοφύλακα, Γιώργο Μπάτσα, ο οποίο μάλιστα τείνει να γίνει ειδικός στις αποκρούσεις πέναλτι. Συγκεκριμένα ο νεαρός τερματοφύλακας έχει αποκρούσει 4 από τα 5 πέναλτι που εκτέλεσαν φέτος οι αντίπαλοι επιθετικοί, χαρίζοντας έτσι σημαντικούς βαθμούς στον σύλλογο των βορείων προαστίων. Μάλιστα, έπιασε και το πέναλτι στο τελευταίο ματς με την Αλσούπολη στο 90’+2′, κρατώντας το 2-2.

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply