Connect with us

6ος Όμιλος

Νικηφόρα πρεμιέρα με σκόρερ Βεζιρτζόγλου ο Πανελευσινιακός, 2-1 τον Εθνικό Πειραιά

Published

on

Ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα για τον Πανελευσινιακό. Οι παίκτες του Μουράτ Σεροπιάν, επικράτησαν στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με 2-1 του ψυχωμένου Εθνικού Πειραιά, σε μια άκρως δυναμική αναμέτρηση με το ματς να κρίνεται πραγματικά στις λεπτομέρειες.

Ό,τι δεν έγινε μετά από ένα “στείρο” πρώτο ημίχρονο, συνέβη στην επανάληψη, με τους “σταχυοφόρους” να προηγούνται 2-0 χάρη σε δύο γκολ του Βεζιρτζόγλου. Στο 55′ ο διαιτητής Παναγιωταράς υπέδειξε πέναλτι σε ανατροπή του Ερέρα από τον Αποστόλου, με τον Ευβοιώτη φορ να ευστοχεί από την άσπρη βούλα για το 1-0. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των γηπεδούχων, ο Βεζιρτζόγλου ξανά “χτύπησε” στο 66′, όταν μετά από ωραία κάθετη του Μάρη πλάσαρε τον εξερχόμενο Μπαντίκο για το 2-0.

Οι Πειραιώτες αντέδρασαν και μείωσαν στο 73′ με φοβερή εκτέλεση φάουλ του Διάκου, ενώ στο 77′ έχασαν σπουδαία ευκαιρία για την ισοφάριση, όταν μετά από κόρνερ του Κώστα, η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Κακοσίμος έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Στο 88′ ο Εθνικός έμεινε με δέκα, λόγω αποβολής του Νικολόπουλου με δεύτερη κίτρινη.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Μουράτ Σεροπιάν): Κουρουπάκης, Μανδαμαδιώτης, Λάμπρου (79′ Μουσκάι), Συριόπουλος, Παπατζίκος, Μαρής, Αντωνακόπουλος (92′ Ανδριόπουλος), Μπούσης (92′ Ξενοπανάγος), Βεζιρτζόγλου (79′ Σεκούμπα), Ερρέρα, Λαζαρίδης (63′ Μακρίδης)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θεόφιλος Καλύβας): Μπαντίκος, Πάππος, Αποστόλου, Νικολόπουλος, Παπαγεωργίου (70′ Νταούλιας), Στάμος (59′ Κούντου), Διάκος, Μπέλερης, Λύγκος, Ντάφλας (70′ Κώστας), Σάμιος (20′ λ. τρ. Κακοσίμος).

 

ΦΩΤΟ: NFSTUDIOSPORTSTV