Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Νικηφόρος – Θύελλα Ραφήνας 0-0

”Στραβοπάτημα” για τους Ραφηνιώτες

Published

on

Έπρεπε να περάσουν 10 αγωνιστικές από την τελευταία φορά που η Θύελλα Ραφήνας έχασε βαθμούς. Σήμερα, Σάββατο, το συγκρότημα του Βλάση Χατζηαναστασίου αναδείχθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα με το Νικηφόρο στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΑΝΑ. Αυτό σημαίνει ότι το Κορωπί θα πρέπει να μην κερδίσει αύριο τον Ολυμπιακό Αγίου Στεφάνου προκειμένου το σωματείο από την Ραφήνα να παραμείνει στην κορυφή της κατάταξης. Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας δεδομένου ότι οι φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά από τις δυο εστίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα. Διαιτητής ήταν ο Χριστοδούλου με βοηθούς τους Οικονόμου και Γουργιώτη.

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ (Ρούσσης): Καραγιάννης, Αντεριώτης, Χαβενετίδης, Νάτσης, Ταφιλάϊ, Παπαβασιλείου, Τσιριγώτης, Χαρικιόπουλος, Βεντούρης (65′ Αλεξανδράκης), Βαζέχα (80′ Ζέεμπε), Αποστολόπουλος

ΘΥΕΛΛΑ (Χατζηαναστασίου): Κατσιούνης, Οικονόμου, Ράσα (59′ Χαρακτίδης), Σότα, Τασόπουλος, Γεραγωτέλης, Καλογρεάκης, Προδρόμου (46′ Νικολέας), Μουτζακάς, Κατσούγκρης, Λάμπρου (81′ Ντόσκας).

Κυριάκος Παντζαρίδης

Βαθμολογία

[standings league_id=29 template=extend logo=true]

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply