Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νικηφόρο ξεκίνημα για την Αργυρούπολη

Published

on

 

Δυνατό παιχνίδι έγινε στην Αργυρούπολη, όπου η ομώνυμη ομάδα επικράτησε 1-0 της Δόξας Βύρωνος χάρις σε τέρμα του Κώστα Κοκκινέλη με κεφαλιά στο 52′. Αυτό ήταν το πρώτο φιλικό για τους ‘πορτοκαλί’ μετά από 17 μέρες σκληρής προετοιμασίας ενώ η Δόξα μετά από το 1-1 κόντρα στην Διάνα έδειξαν ξανά καλά στοιχεία. Οι γηπεδούχοι φάνηκαν κουρασμένοι ενώ ο Γιάννης Λεβέντης έδωσε χρόνο σε πολλά νεαρά παιδιά του εφηβικού. Στόχος είναι να δείξουν όλοι τις δυνατότητες τους και οι πιο ικανοί να ενταχθούν στην πρώτη ομάδα. Όσον αφορά τους ‘κυανόλευκους’, πρόκειται για σκληροτράχηλη ομάδα και το ζητούμενο για τους Ρόππα-Ζυγούρη είναι η καθημερινή βελτίωση όλων των ποδοσφαιριστών αλλά και η αποφόρτιση των σκληρών προπονήσεων.

Αργυρούπολη (Γιάννης Λεβέντης): Λεβέντης Δ-Ε, Τσάκαλος, Μαριώτης, Παπαντωνάκης Ε., Κορδαλής, Ντούβλης, Αγγελόπουλος, Δρακοντίδης, Κωνσταντακόπουλος, Δομάζος, Λεβέντης Δ-Ι. Στο Β’ μισό μπήκαν και οι: Κωνσταντόπουλος (70′ Κουντουράς), Αναγνώστου, Μπουσουλόπουλος, Παλόγλου, Κολλινιάτης, Κωνσταντινίδης, Αδαμίδης, Υφαντής, Μένταυλος, Κοκκινέλης, Βουβουδάκης. 

Δόξα Βύρωνα (Λ.Ρόππας-Δ.Ζυγούρης): Χριστοδουλάκης, Αγγελακόπουλος, Νταούδης, Βακερλής Π., Γκουντελίτσας, Χαλβατζής, Λουσιέν, Λιόνας, Γεωργουδάκης, Λιακάκης, Καραμπίνης. Στο Β’ μισό μπήκαν και οι: Κάιδος, Βούτας, Βγένας, Παπαχειμώνας, Ζάκα, Νομικός, Βλάχας, Λιόκαυτος, Καλτσής.

Photo: Sportifico.gr