Connect with us

Γ Εθνική

Νικηφόρο πέρασμα για ΑΕΛ

Published

on

Την νίκη με σκορ 3-1 πανηγύρισε η ΑΕΛ μέσα στην έδρα του Τυρνάβου. Η φιλική αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων έγινε προς τιμήν του Κώστα Μίχη Γενικού Αρχηγού του Τυρνάβου, ο οποίος έφυγε από την ζωή φέτος το καλοκαίρι. Η συνάντηση στο ξεκίνημα της βρήκε την ΑΕΛ να προηγείται μόλις στο 13ο λεπτό, όταν ο Νεμπεγλέρας με εκτέλεση κόρνερ βρήκε τον Ζουρούδη, ο οποίος με κεφαλιά «νίκησε» τον Γούπο δίνοντας το προβάδισμα στους «Βυσσινί». Οι παίκτες του Τάσου Μπεριτζά ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 26′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπουσινάκη. Τρία λεπτά μετά η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα πήρε και πάλι το προβάδισμα με τέρμα του Ζεκίνια στο 29′ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε τέλεια πάσα του Ζουρούδη. Στην επανάληψη η ΑΕΛ συνέχισε να έχει την υπεροχή στο ματς, ενώ στο 70′ είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Νεμπεγλέρα ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι του Γούπου. Το 3-1 σημειώθηκε στο 84′ όταν ο Τσίγκας με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα για τρίτη φορά στα δίκτυα του Γούπου.

 

Οι αρχικές συνθέσεις των δύο συλλόγων

 

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Τάσος Μπεριτζάς): Γούπο, Αθανασούλη, Περήφανο, Μεζίνι, Νόνη, Φλέγγας, Αντωνόπουλο, Μπουσινάκη, Σιδηρόπουλο, Κακαβότση, Οικονόμου.

 

ΑΕΛ (Μιχάλης Ζιώγας): Σέρεμετ, Ραπτάκης, Σκόνδρας, Παπαγεωργίου, Παγώνης, Νεμπεγλέρας, Τσιάρας, Χασομέρης, Ζουρούδης, Δεινόπαπας, Ζεκίνια.

Θεοχάρης Μαρινέλης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply