Connect with us

Uncategorized

Νικηφόρο φινάλε ο Πανναξιακός

1-0 την Αγία Παρασκευή

Published

on

Με τον πλέον ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ο Πανναξιακός, που επικράτησε με το φτωχό πλην πολύτιμο 1-0 της Αγίας Παρασκευής, η οποία έχει αποχαιρετήσει εδώ και πολλές αγωνιστικές την κατηγορία. Στο α’ μέρος το συγκρότημα του Γιώργου Βλαστού μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τη συμπλήρωση 28’ στην αναμέτρηση. Στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο η μπάλα έφτασε στον Γιώργο Καρούση, ο οποίος με ωραίο τρόπο έγραψε το 1-0 το οποίο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ της συνάντησης. Από εκεί και πέρα στο β’ μέρος ο ρυθμός έπεσε με το 1-0 να μένει μέχρι τέλους. Αξίζει να σημειωθεί πως οι νησιώτες ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Τόσκα στο 89’ με δεύτερη κίτρινη.

 

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Θέμελης, Κατσάνης (85ʼ Κοττάκης), Καζανάς, Δήμας, Τόσκας, Παπαδόπουλος, Καρούσης, Κουτελιέρης, Σταματίου (55ʼ Αγγελής), Στάμος (66ʼ Πολυκρέτης Κ.), Πολυκρέτης Ν.

ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Τασσιόπουλος, Κότσης (85ʼ Τσοχαντάρης), Δελαρδάς, Μιχαηλίδης, Μιχελής, Καρατζάλος, Θανασόπουλος (65΄Μεϊμάργλου), Ρέτζης, Κόφφας, Τσιούτσας, Λίνας (65ʼ Λαμπρινάκος)

Kυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply