Connect with us

8ος Όμιλος

Νικη τίτλου ο Ηρόδοτος

Published

on

Πλέον ο Ηρόδοτος είναι αδυνανον να χάσει αυτό το πρωτάθλημα αφού εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την ήττα του Αιγάλεω και σε συνδυασμό με τη νίκη με 2-1 απέναντι στην Κηφισιά, πλέον γίνεται το ακλόνητο φαβορί για τον τίτλο.

Το συγκρότημα του Μανώλη Παπαματθαιάκη που έχει διαφορά έξι βαθμών από το Σιτι με ματς περισσότερο πήρε αυτό που ήθελε από το ματς παρότι στο 44′ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με γκολ του Καιμακαμούδη. Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 53′ ισοφάρισαν με τον πρώτο σκόρερ τους Ετόφ. Στο 66′ έγινε το 2-1 με τον Ετοφ που εκμεταλλεύτηκε την ασθενή απέκρουση του Κυρίτση.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

Μόλις στο 11′ ο Ρεντζής έκανε το σουτ με τον Κασμερίδη να μπλοκάρει ενώ στο 12′ ο Κυρίτσης είδε τη μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του μετά το σουτ του Μωραϊτη. Στο 17′ το σουτ του Ζέλο πέρασε άουτ ενώ στο 28′ ο Μωραϊτης είδε το σουτ που επιχείρησε να έχει την ίδια κατάληξη. Στο 44′ έγινε το 0-1 με τον Καιμακαμούδη για την Κηφισιά, με τον Ηρόδοτο στο 53′ να ισοφαρίζει σε 1-1 με τον Ετοφ. Στο 66′ έγνε το 2-1, με τον Βούλγαρο επιθετικό να χτυπάει για δεύτερη φορά με το 2-1 να μένει μέχρι τέλους.

Ηρόδοτος: Κασμερίδης, Μπαλάφας (51′ Γαρεφαλάκης), Μπάμπης, Γιαλούσης, Κανδηλάκης, Κασαπάκης (63′ Καραντζάογλου), Αργκιλέσι (51′ Καργιωτάκης), Φραγκουλάκης, Μελισσόπουλος, Μωραΐτης (78′ Παναγιωτάκης), Ετόφ

Κηφισιά: Κυρίτσης, Τσερκέζος, Καράμπας, Τεγούσης, Καρακώστας, Μεϊμάρογλου, Τσαφταρίδης, Τζέλη, Καϊμακαμούδης, Ζέλο, Ρέντζης