Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Α.Ν.Α.

Νικολακάκης – Γλυκά Νερά 2-2

Published

on

Την ισοπαλία που οριακά άξιζαν, πήραν τα Γλυκά Νερά από τον Νικολακάκη στο 96’! Τα αγωνιστικά προβλήματα και των δύο ομάδων, φάνηκαν στην διάρκεια του παιχνιδιού, που δημιούργησαν λίγες καλές ευκαιρίες για γκολ.

Ο Νικολακάκης χωρίς να είναι καλύτερος, άνοιξε το σκορ στο 43′ με πλασέ του Καραγιαννίδη (1-0), ενώ δευτερόλεπτα αργότερα (44’) έχασε σπουδαία ευκαιρία να πετύχει δεύτερο γκολ με τον Εγιουρούμ αλλά ο διακριθείς νεαρός τερματοφύλακας Μερκούρης, με δύσκολη επέμβαση παραχώρησε κόρνερ…

Στο β’ μέρος (65’) τα Γλυκά Νερά κατάφεραν να ισοφαρίσουν με κεφαλιά του Γιαννούλη, που βρισκόταν σε θέση οφ-σάιντ (1-1)! Παραλίγο να πετύχαιναν και την ανατροπή αμέσως μετά αλλά ο Τσούνης αντέδρασε σωστά στο διαγώνιο σουτ του Νάνου.

Πάντως, ο Νικολακάκης ξαναπήρε προβάδισμα στο σκορ (75′) με τον Καλλέρη (2-1) και είχε ευκαιρία για το 3-1 στο 90’ με σουτ του Κοτσώνη που απέκρουσε σε κόρνερ ο Μερκούρης.

Τελικά στην εκπνοή των καθυστερήσεων (96’), κι από λανθασμένη υπόδειξη κόρνερ, τα Γλυκά Νερά κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν και πάλι, με πλασέ του Νάνου (2-2).

Μέτριος ο διαιτητής Αντιπαριώτηςμ όπως και ο β’ βοηθός Β. Τζαφόλιας. Σωστός ο α’ βοηθός Μήταρης.

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ (Διαμάντης): Τσούνης, Καραγιανίδης, Θεοδωρής, Ν. Παπαδόπουλος, Τσαπανίδης, Πεΐδης, Κουμουλίδης (62’ Μουκάνης), Σταύρος (80’ Κοτσώνης), Καλλέρης, Πιτσούνης, Εγιουρούμ.

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ (Παπαδάκης): Μερκούρης, Τσάνι (80’ Μανιός), Συμβουλίδης, Γιαννούλης, Μιχελής, Βάρδας, Κουφοκώστας (64’ Πανάγου), Νάνος, Κορώνης (56’ Ρέκα), Δογάνης, Λαναράς.

Πηγή: neaepsana.blogspot.gr