Connect with us

5ος Όμιλος

Νικολιδακης: Πάντα πρωταγωνιστές

Published

on

Ένα διαφορετικό τραπέζι από τα συνηθισμένα πραγματοποίησε η Επισκοπη, μία ημέρα μετά την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΡ.

Διοίκηση, προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στο γνωστό στέκι στο Blue café του γηπέδου «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» και συνέφαγαν πασχαλινά (νηστίσιμα) εδέσματα.
Όλοι τους τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα όπως ήταν λογικό. Είχε προηγηθεί μια ξέφρενη βραδιά βέβαια, ένα ξεφάντωμα για την κατάκτηση του τελικού σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης του Ρεθύμνου, οπότε όλοι είχαν ξενυχτίσει και γλεντήσει δεόντως γι’ αυτή την επιτυχία.

Την επομένη, άλλοι μιλούσαν για τις λεπτομέρειες του μεγάλου τελικού με την ΑΕΜ, άλλοι πάλι ανέφεραν αστείες ή και δύσκολες στιγμές από μια χρονιά που ολοκληρώθηκε ιδανικά.

 

Μ. Νικολιδάκης: «Η Επισκοπή πρέπει να πρωταγωνιστεί παντού»

Δίπλα στα παιδιά της ομάδας, ο πρόεδρος κ. Μιχάλης Νικολιδάκης και σύσσωμο το συμβούλιο, ευχήθηκαν καλό Πάσχα. Η χρονιά βέβαια δεν τελειώνει εδώ. Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μετά τις άγιες μέρες όπου και θα αρχίσει το στήσιμο της νέας σεζόν.

Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Νικολιδάκης εκτός του ότι ευχήθηκε για το Πάσχα έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είναι γεγονός ότι ομάδα μας ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική σεζόν κυνηγώντας όλους τους στόχους που είχε θέσει εξ αρχής.

Φτάσαμε ως την γ’ φάση του κυπέλλου Ελλάδας στην αρχή της χρονιάς, κυνηγήσαμε αλλά δεν καταφέραμε τον στόχο της ανόδου και κατακτήσαμε το κύπελλο ΕΠΣΡ που μας βάζει και πάλι στο κύπελλο Ελλάδας για τη νέα σεζόν.

Αξίζουν σ όλη την ομάδα συγχαρητήρια για την κατάκτηση του κυπέλλου. Επίσης αξίζουν πολλά «μπράβο» σε όλους γιατί δείξαμε ότι δίχως να μπούμε ποτέ σε διαδικασίες άλλου τύπου ήμασταν μέσα σε όλους τους στόχους μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Η Επισκοπή είναι ένας σύλλογος που θέλουμε να πρωταγωνιστούμε παντού και να κοιτάζουμε κάθε χρόνο να βελτιωνόμαστε παντού. Γι’ αυτό λοιπόν λέω ότι συνεχίζουμε γι’ ακόμα μεγαλύτερους στόχους με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο για να υλοποιήσουμε τα «θέλω» μας όπου πέραν των αγωνιστικών στις προθέσεις μας συγκαταλέγονται η βελτίωση και ανέλιξη των γηπεδικών μας εγκαταστάσεων, οι υποδομές κ.α.. Κάθε χρόνο θέλουμε να γινόμαστε καλύτεροι σαν ομάδα και ως οργανισμός γι’ αυτό δουλεύουμε μεθοδικά. Για τη νέα χρονιά αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα αρχίσει να σχεδιάζεται σχεδόν άμεσα.

Τέλος, λόγω και των άγιων ημερών, εύχομαι σε όλον τον κόσμο καλό Πάσχα με υγεία πάνω απ’ όλα».

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply