Connect with us

5ος Όμιλος

Νικος Παναγιωτάκης: “Να… χτίσουμε τον Ηρόδοτο σε στέρεες βάσεις”

Published

on

Ο πρόεδρος του Ηροδότου κ. Νίκος Παναγιωτάκης γνωριζει αρκετά καλά ότι η ομάδα του θα πρέπει να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να φτάσει στην επίτευξη των στόχων της.

Με όραμα, πλάνο, βάση στις ακαδημίες και κυρίαρχο μέλημα η ομάδα να έχει στο μεγαλύτερο ποσοστό της το ντόπιο στοιχείο στο ρόστερ της, ο γνωστός επιχειρηματίας θα προσπαθήσει μαζί με τους συνεργάτες του, να.. .χτίσει ένα υγιές σύνολο με αρχή, μέση και τέλος ώστε η ομάδα να παραμείνει εκεί που ανήκει και ο Ηρόδοτος να θυμίσει την ομάδα εκείνη που πάλευε εντός γηπέδου καθε ματς.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον κ Παναγιώτη ο οποίος αναφερόμενος στη φετινή προσπάθεια τόνισε:

“Οφείλουμε να προσπαθήσουμε γι αυτό το σωματείο. Ο Ηρόδοτος είναι μια ομάδα που αξίζει πολλά και γι αυτό το λόγο όλοι μαζί καθημερινά προσπαθούμε για το καλύτερο. Θέλουμε να χτίσουμε μια ομάδα σε στέρεες βάσεις. Αναλάβαμε από το μηδέν όμως είμαστε αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε και να φέρουμε εις πέρας το πλάνο μας”

Ερωτηθεις για το σενάριο περι Κρητικού ομίλου ο κ. Παναγιωτάκης τόνισε: “Θεωρώ πως είναι θετικό αφού θα γλυτώσουν όλες οι ομάδες αρκετά έξοδα μετακινήσεων. Παρ’ όλα αυτά όπου και να αγωνιστούμε να είστε σίγουροι ότι θα είμαστε έτοιμοι”.