Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Νικόλας Καραμαλίγκας: Στο ίδιο έργο θεατές…

Published

on

Ενας από τους καλύτερους τερματοφύλακες που αγωνίζονται στα γήπεδα της Αθήνας είναι και ο Νικόλας Καραμαλίγκας..

Ο εξαιρετικός γκολκίπερ, που από πέρυσι υπερασπίζεται την εστία του Φοίνικα Περιστερίου, μίλησε στο Plekto.gr και κατέθσε την άποψη του για τα τεκταινόμενα των ημερών στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο…

Ας δούμε τι μας είπε…

<< Για δεύτερη φορά στο ίδιο έργο θεατές!
Μάλλον κάποιοι έχουν βαλθεί να εξοντώσουν τον ερασιτεχνικό αθλητισμό κ όχι μόνο.Το γεγονός ότι βρισκόμαστε σε πανδημία κάνει τα σωματεία να υποφέρουν. Είμαστε πραγματικά πολύ περίεργοι για τη συνέχεια και το μέλλον των πρωταθλημάτων . Κατανοούμε πως δεν οι μόνοι που μας έπληξε ο ιός όταν η μισή Ελλάδα υποφέρει … αλλά ΘΈΛΟΥΜΕ ΠΊΣΩ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΈΣ ΜΑΣ ΚΎΡΙΟΙ!!!
Σαν Φοίνικας ευελπιστούμε εάν και εφόσον υπάρξει συνέχεια να μας δοθεί ένα μικρό χρονικό διάστημα να προετοιμαστούμε και να βρούμε πάλι τα πατήματα μας. Θα είναι δύσκολο για όλους να επανέλθουμε και να αποφύγουμε τυχόν τραυματισμούς. Πριν τη διακοπή είχαμε κάνει ένα αρκετά καλό ξεκίνημα με αρκετά καλές εμφανίσεις αρχίζοντας να δίνουμε στην ομάδα χαρακτήρα! Δεν μπορούσε ούτε φέτος ο Φοίνικας να μη βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Νομίζω απ’ την αρχή δείξαμε πως είμαστε μια ομάδα που δύσκολα θα κερδίσει κάποιος αν σκεφτεί κανείς πως έχουμε δεχτεί σε 7 αγωνιστικές μόνο 1 γκολ γνωρίζοντας 1 φορά την ήττα.
Το μοναδικό θέμα που αντιμετωπίζαμε ήταν το σκοράρισμα. Η διακοπή μας βρήκε πριν το ντέρμπι με τον Φωστήρα Ηλιούπολης και στη συνέχεια τους αγώνες με 4 δυνατές ομάδες, καθώς είχαμε προετοιμαστεί και σωματικά και ψυχολογικά . Οπότε αν ξεκινήσουμε πάλι η συνέχεια θα είναι λίγο πιο δύσκολη για μας να το διαχειριστούμε μετά την διακοπή.
Για ακόμη μια φορά λοιπόν επειδή προέχει η υγεία μας θα κάνουμε πίσω μα ευχόμαστε να βρεθεί μια λύση και για εμάς σύντομα! >>