Connect with us

8ος Όμιλος

Νικόλτσης stoplekto: “Γι αυτό επέλεξα την ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ”

Published

on

Αποτελεί την πρώτη μεταγραφική κίνηση της διοίκησης Αλεξάκη, στην ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ και ο ίδιος από την ημέρα δείχνει να είναι συνειδητοποιημένος για τα όσα πρέπει να πετύχει η νέα του ομάδα στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Γιώργος Νικόλτσης παρότι έχει να αγωνιστεί εδώ και αρκετά χρόνια στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα της χώρας μας, είναι δεδομένο ότι θα βοηθήσει σημαντικά αφού διαθέτει την εμπειρία που χρειάζεται η κατηγορία.

Ο ίδιος μάλιστα μέσω της ιστοσελίδας μας αναφέρει ότι επέλεξε τους Χανιώτες αφού δέχτηκε μια εξαιρετική πρόταση, και η προσέγγιση από τους ανθρώπους της ομάδας ήταν αυτή που έπρεπε.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε stoplekto.gr

“Έχω ακούσει τα καλύτερα για την ομάδα. Τα Χανιά που είμαι 1,5 χρόνο έχω γνωρίσει αρκετούς παίκτες που αγωνίζονταν στην ομάδα αυτή και ενημερώθηκα με τα καλύτερα λόγια από εκείνους. Ο κύκλος μου στον ΑΟ Χανιά/Κισσαμικο τελείωσε. Φέτος δεν είχα πάρει πολλά ματς και έτσι αποφάσισα να πάω σε μια ομάδα ώστε να πάρω τα παιχνίδια που πρέπει και να ξαναβρώ τα καλό μου εαυτό.

Στόχος αποτελεί να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει και να πετύχει τους στόχους της. Η ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ είναι μια σοβαρή ομάδα και μπορεί να φτάσει υψηλά. Είναι από τις πιο μεγάλες δυνάμεις του Χανιώτικου ποδοσφαίρου”.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στους προσωπικούς του στόχους υποστηρίζοντας:

“Θα δώσω το καλύτερο μου εαυτό, να πετύχω όσα περισσότερα τέρματα γίνεται και να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται, γιατί μόνος σου δεν μπορείς να πετύχεις τίποτα”.

Ερωτηθείς εάν έχει εικόνα για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, το νέο απόκτημα της Χανιώτικης ομάδας δήλωσε:

“Το παρακολουθώ το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Είναι ένα αξιόλογος όμιλος ο δικός μας με πολλές αθηναϊκές που είναι δυνατές και έχουν ειδικό βάρος, όπως το Αιγάλεω, ο Ηλυσιακός που βάση ονόματος θα μπορούσαν να αγωνίζονται στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Αυτό κάνει το πρωτάθλημα ανταγωνιστικό και θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτο”.