Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νικόπουλος: “Προσπαθούμε να βελτιώσουμε το ποδόσφαιρο”

Published

on

Αρκετά ήταν τα πρόσωπα που έδωσαν το παρών στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που αφορούσε την Ένωση της Αθήνας σε μια αίθουσα που ήταν ασφυχτικά γεμάτη.

Το λόγο αρχικά πήρε ο Γραμματέας της Ένωσης, κος. Νικόπουλος ο οποίος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους.

Πιο συγκεκριμένα, ο κος. Νικόπουλος δήλωσε:

“H ΕΠΣΑ σας καλωσορίζει στην αποψινή εκδήλωση που έχει εξελιχθεί στο μεγαλύτερη θεσμό στη λειτουργία της Ένωσης.

Με το βίντεο που σας παρουσιάσαμε θέλαμε να προβάλουμε την ιστορία τόσων πολλών χρόνων και για να καταλήξουμε ότι διοργανώνει 5.500 αγώνες. Νούμερο τεράστιο και δείχνει την προσπάθεια της ανάπτυξης του ποδοσφαίρου.

Καλωσορίζουμε στην αποψινή μας εκδήλωση τους παράγοντες και τους ευχαριστούμε για τη συνεισφορά τους.

Θα αναφερθώ πολύ σύντομα σε κάποιους από τους παριστάμενους που μας τιμούν με την παρουσία τους.

Θα ήταν χαρά μας να βρίσκονταν κοντά μας ο κ. Αρχιεπίσκοπος και τον εκπροσωπεί ο κ. Αρχιμανδρίτης Συμεων.

Από τις ποδοσφαιρικές αρχές βρίσκονται απόψε μαζί μας ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΣΠΟ και ΕΠΣ Σάμου, κ. Μπακάλης, με σειρά αρχαιότητας και παλαιότητας ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέβσου, κ. Ψαρόπουλος, ο πρόεδρος ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας, κ. Παπαχρήστος, ο πρόεδρος ΕΠΣ Δράμας κ. Χατζησαρόγλου, ο πρόεδρος ΕΠΣ Αχαϊας Δανιηλ, ο πρόεδρος ΕΠΣ Σερρών Χατζηπαντελής, Ο Πρόεδρος Φθιωτιας Σακελλάρης, ΕΠΣ Αργολίδας κ Σιδέρης, ο πρόεδρος ΕΠΣ Βοιωίας Νικας, Ο πρόεδρος ΕΠΣ Χιου, Νικολαιδη, Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανιας Παπατζήμας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Σάλας Ντάρλας και ο γενικός γραμματέας κος. Αυλωνιτης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας, κ. Τουρλουμούσης, ο Γενικός Γραμματάς ΕΠΣ Φθιωτιας και απο την Ένωση της ΕΠΣΑΝΑ, ο κος. Ρουσσης

Από την Πολιτική ηγεσία έχουν δώσει το παρών,  η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Αυλωνιτου Ελένη, από τη ΝΔ ο κος. Γιακουμάτος , από το ΠΑΣΟΚ κος. Λοβέρδος, ο βουλευτής από το κίνημα ΠΟΤΑΜΙ, κος. Μαυροττάς, η κα. Κεφαλίδου από το ΠΑΣΟΚ (Δραμας), Ο Γραμματέας στον Τομέα του Αθλητισμού, κος Αθανασίου, ο κος. Καρχιμάκης νεος Βουλευτής και ο κος Φιλόττατος. 

Τις μεγάλες ΠΑΕ εκπροσωπούν οι Δημήτρης Μελισσανίδης και ο κος Ασλανίδης (Πρόεδρος ΑΕΚ), οι κύριοι Γιώργος Σπανος και Βασίλης Μπέτσης, ο Αντώνης Λεβεντογιάννης (Αντιπρόεδρος Απόλλωνα Σμύρνης), ο εκπρόσωπος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Μάλαμας Τεβεκέλης, και αρκετά πρόσωπα από την τοπική αυτοδιοίκηση όπως ο Δήμαρχος Περιστερίου, κος. Παχατουρίδης, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης και εκείνος της Νέας Ιωνίας, Ηρακλής Γκότσης”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply