Connect with us

5ος Όμιλος

Νιλς Ψυχογιός: “Νίκη που την είχαμε ανάγκη”

Published

on

Αποτελεί έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να ξεσηκώσει τα πλήθη με τις εμφανίσεις του αφού διαθέτει αρκετό ταλέντο έχοντας μάθει τα μυστικά ποδοσφαίρου στις ακαδημίες του Ολυμπιακού.

Αυτός ήταν ακριβώς ο λόγος που ο προπονητής της ΑΕ Μοσχάτου, Βασίλης Σπάθας ενέταξε στο δυναμικό της ομάδας το καλοκαίρι τον Νιλς Ψυχογιό, με τους δυο άνδρες να έχουν συνεργαστεί και στο Κερατσίνι.

Ο πρώην άσος του Κερατσινιου και του Αιγάλεω, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στη νίκη επί του Άγιου Ιερόθεου, με τον ίδιο να μιλάει στην ιστοσελίδα μας για την εμφάνιση της ομάδας του κι το πως βλέπει το νέο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, τα όσα τόνισε

-Πως κρίνεις τη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής;

Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω πως η αντίπαλη ομάδα ήταν πάρα πολύ καλή και μας ζόρισε αρκετά. Από εκεί και πέρα, εμείς το πιστέψαμε, αγωνιστήκαμε ξεκάθαρα για τη νίκη μέσα στην έδρα μας και πήραμε αυτό που θέλαμε.

-Για το γκολ που πέτυχες ένα σχόλιο;

Είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα μου με αυτό το γκολ να φτάσει στη νίκη. “Διάβασα” τη φάση και κατάφερα να βρω δίχτυα.

-Για τον κόσμο που σας στηρίζει;

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ γιατί μας παρακολουθεί κάθε Κυριακή είτε παίζουμε εντός είτε εκτός και μας στηρίζει. Τον θέλουμε κοντά μας και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.