Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νοκ άουτ τα Σούρμενα, ζωντανή η Ανθούπολη (2-2)

Published

on

Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με πολλές εναλλαγές συναισθημάτων, Σούρμενα και Ανθούπολη ήρθαν ισόπαλοι με 2-2, ένα αποτέλεσμα που άφησε εντελώς διαφορετικά συναισθήματα στις δύο ομάδες.

Τα Σούρμενα με 39 βαθμούς έμειναν στην τρίτη θέση και τέθηκαν και μαθηματικά εκτός της διεκδίκησης του τίτλου. Από την άλλη η Ανθούπολη κρατάει στα χέρια της πλέον την αποφυγή του απευθείας υποβιβασμού, αφού χρειάζεται ένα βαθμό στο τελευταίο ματς με την Αγία Ελεούσα για να πάει στα μπαράζ παραμονής. Εμεινε όμως με το <<παράπονο>> ότι μέχρι λίγο πριν τη λήξη κρατούσε στα χέρια της τη νίκη που θα την εξασφάλιζε από σήμερα…

Στο 10′ ο Αρβανίτης έκανε το 0-1, με τον Πετριτάι στο 15′ να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 38′ ο Κυριαζής ξαναέβαλε μπροστά στο σκορ την Ανθούπολη κάνοντας το 1-2, με τους φιλοξενούμενους στο 43′ να έχουν δοκάρι με τον Κακιώρη. Τα Σούρμενα κυνήγησαν την ανατροπή στο δεύτερο μέρος, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν στο 88′ με τον Ντοκάι. Η Ανθούπολη ολοκλήρωσε το ματς με 10 παίχτες, αφού στο 90+2′ αποβλήθηκε ο Ρεζτσόβ.

 

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Αθανασόπουλος, Τσομπάνης (52′ Αλεξανδράκης) (76′ Μιχελής), Μαρινάκης, Καμπουρούδης, Οικονόμου, Μαργαρίτης, Αρσενίου, Παπουγιαννάκης (46′ Λαμτσάι), Χαπάλογλου (62′ Μακρυνόρης), Μασάντο (62′ Ντοκάι), Πετριτάι.

ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ: Αλεξόπουλος, Κακιώρης, Χαϊδάς, Πάσσαρης, Μπίμπιζας, Πανίδης, Ρεζτσόβ, Αρβανίτης (70′ Ηλιόπουλος), Μαρκάκης (46′ Καλογερής), Κυριαζής (77′ Χιονάς), Ξυνογαλάς (82′ Ρούτσης).