Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Π.

Νοσοκομείο οι Νέοι Δραπετσώνας

Published

on

Αρκετά προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν στους Νέους Δραπετσώνας και οι υπεύθυνοι ελπίζουν σύντομα να σταματήσει η κακοδαιμονία.

Ο Μάνος Κυριάκος και ο Θάνος Κωνσταντής θα υποβληθούν μέσα στις επόμενες ημέρες σε χειρουργικές επεμβάσεις στο γόνατο .

Ο Βασίλης Μπαζίνας υπέστη εγκεφαλική διάσειση στον αγώνα με τον Θησέα, αλλά ευτυχώς είναι τώρα πολύ καλύτερα .

Τραυματίες είναι και οι Δασκαλάκης, Δημητρίου, Χαρατσάρης, Ικονόμι, Χρυσαφόπουλος ,Πανουτσόπουλος, που υποβάλλονται σε θεραπεία .

*Οι Νέοι Δραπετσώνας ευχαριστούν τα σωματεία ΑΟ Κορυδαλλό, Προοδευτική και Χαραυγή για την παραχώρηση παικτών στην ομάδα τους .

*Η διοίκηση των ΝΕΩΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ στην προσπάθειά της για ενίσχυση του ποδοσφαιρικού της τμήματος, των ακαδημιών της, την δημιουργία νέων τμημάτων (γυναικείο) και την συνέχιση του κοινωνικού της έργου (διανομή τροφίμων, ρουχισμού κ.α.) διοργανώνει λαχειοφόρο αγορά. Θα κληρωθούν από  ένα τριήμερο για δυο  οικογένειες στην Αργαλαστή Πηλίου( προσφορά του παραδοσιακού ξενοδοχείου «Αρχοντικά Μπελιάν) καθώς και ένας ανθοστολισμός γάμου ή βάπτισης (προσφορά ανθοπωλείου Flower shop Μ. ΒΑΡΔΙΚΟΣ-Δ. ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ)

Η τιμή κάθε λαχνού είναι 2,50 € και η κλήρωση θα γίνει στις 15/01/2016, στη συνεστίαση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.