Connect with us

stoplekto

Ντέρμπι από τα “παλιά” στο “κλουβί”

Published

on

Ένα ματς παλαιάς Ά Εθνικής θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν οι φιλάθλοι που θα παραβρεθούν την Κυριακή το μεσημέρι στο γήπεδο Νίκαιας. Η Προοδευτική στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής θα αντιμετωπίσει τον δυνατό φέτος Πανιώνιο σε ένα ματς που αναμένεται να συγκεντρώσει πλήθος κόσμου. Οργανωμένη μετακίνηση οπαδών των κυανέρυθρων έχει απαγορευτεί από την αστυνομία ενώ η ομάδα μας επιστρέφει το γήπεδο της σε επίσημο παιχνίδι ύστερα από σχεδόν 15 μήνες και η δίψα του κόσμου της είναι μεγάλη. Μία εντελώς νεα Προοδευτική που η ιστορία της και μόνο την θέλει να πρωταγωνιστεί.
Όσο αφορά τα εισιτήρια θα υπάρξει προπώληση από αύριο το απόγευμα απο το PABEL cafe απέναντι από την είσοδο των αθλητών και κοστίζουν 5 και 10 ευρώ. Παράλληλα θα πωλούνται και εισητήρια διαρκείας όλες αυτές τις μέρες και την μέρα του αγώνα.
Έχει ήδη γίνει αίτημα στην διοργανώτρια αρχή να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή εις μνήμη του αγνού φιλάθλου της ομάδας Κωστα Τόμπρου. Έναν άνθρωπο που δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ όπως και τόσοι άλλοι που αγάπησαν παθολογικά τη βυσσινί φανέλα.