Connect with us

5ος Όμιλος

Ντέρμπι με τα… όλα του στον Ταύρο

Published

on

Ένταση, αποβολή, τέσσερα γκολ, συρράξεις και έναν κάκιστο διαιτητή, είχε το ντέρμπι ανάμεσα στον Φωστήρα και την Καλλιθέα με τις δυο ομάδες να μένουν στο 2-2.

Το ματς ήταν ένα ντέρμπι από τα παλιά αφού το χάρηκαν οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Οι “κιτρινόμαυροι” κρατούν το γεγονός ότι έμειναν δυο φορές πίσω στο σκορ και είχαν ισάριθμες απαντήσεις, σώζοντας την παρτίδα, ενώ η Καλλιθέα, το γεγονός ότι έφυγε αλώβητη από μια έδρα που δεν θα πάρουν βαθμό πολλές ομάδες παραμένοντας στην κορυφή με Πανθηραϊκό και Θύελλα Καμαρίου.

Κοινό σημείο αναφοράς οι διαμαρτυρίες των δυο ομάδων για τη διαιτησία, με τον Φωστήρα να φωνάζει για δυο πέναλτι στο 35′ πάνω στον Μπερνιδάκη και στο 85′ για χέρι εντός περιοχής και την Καλλιθέα να έχει παράπονα για την εν γένει συμπεριφορά του Ζαμπάλα.

Στο 37′ ο Ζαμπάλας (ΣΔ Ηπείρου) έδειξε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μακρυγιάννη από τον Αργκιλέσι, με τον Στούπη να κάνει το 0-1. Η απάντηση ήρθε στο 60′ με τον Μπερνιδάκη με πλασέ να κάνει το 1-1. Ο Ματθαίος Μαρουκάκης στο 74′ με τρομερή κεφαλιά έκανε το 1-2, με τους φιλοξενούμενους στο 82′ να μένουν με παίκτη λιγότερο στο γήπεδο λόγω αποβολής του Μακρυγιάννη με δεύτερη κίτρινη. Στο 92′ ο Φωστήρας δικαιώθηκε αφού ο Κουλούρης με κεφαλιά έκανε το 2-2, με τους ανθρώπους της Καλλιθέας να ωρύονται θεωρώντας ότι η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ (Θύμιος Γεωργούλης) Χατζηεμμανουήλ, Καλλιμούκος (Κουλούρης), Πανάκης, Μπιμπισίδης, Αλεξίου, Μαρίνου, Πίσσας, Αργκιλέσι (Ασημάκης), Μπερνιδάκης, Ηλιάδης, Παληγεώργος (Πετριτάι).

ΓΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Νίκος Παντέλης)Φαρμάκης, Βιδάλης, Κρητικός, Καλύβας, Ντρούγκας (81΄ Μουρελάτος), Βελέτης, Στούπης, Κώστας (69΄ Καλτσάς), Βασιλειάδης (61΄ Καλημέρης), Μακρυγιάννης και Μαρουκάκης.