Connect with us

Γ΄ Ε.Π.Σ.Α.

Ντέρμπι με τα όλα του στο Αφοβος- Πλάτωνας 2-2

Published

on

Σε ένα παιχνίδι πραγματικό ντέρμπι στο γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνος με πολύ πάθος και ένταση, ο Άφοβος και ο Πλάτωνας έμειναν στο 2-2.

Οι τυπικά γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν στο 20’ με κοντινό πλασέ του Μακρή μετά από εκτέλεση κόρνερ. Ο Πλάτωνας ισοφάρισε στο 42’ με τον Καπαρδέλη με δυνατό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής. Στο 2ο μέρος η εικόνα δεν άλλαξε, με τον Αφοβο να πιέζει και να προηγείται για 2η φορά με γκολ του Τζάτζο στο 61’ με σουτ από την μικρή περιοχή. Ωστόσο ο Πλάτωνας 5 λεπτά αργότερα ξανά έφερε το παιχνίδι στα ίσια με τον Ψαρουδάκη, ο οποίος βρήκε την μπάλα στην κίνηση με το στήθος.

ΑΦΟΒΟΣ: Φανός, Δρένης, Βογιατζής (90΄Τζουγανάτος), Σκάλκος, Τζίλιος (90΄Χατζιλλάρι), Ζαχαρόπουλος (83΄Λεβεντούρης), Υζι (60΄Τσιάτης), Ταμπάκης, Κούλιας, Μακρής, Καρτσωνάκης (46΄Τζάτζο).

ΠΛΑΤΩΝΑΣ: Στρατηγαρέας, Σταμελάκης, Μάντζαρης, Φελεμέγκας, Αναγνώστης, Γεωργιάδης (88΄Ξούρας), Οικονομίδης (46΄Ψαρουδάκης), Ντούπης (74΄Αλεξόπουλος), Μαργώνης (46΄Μπάλα), Καπαρδέλης, Μάτζαρης (70΄Αρεφ).