Connect with us

Ε.Π.Σ.Δ.Α.

Νταμπλούχος ο Μανδραϊκός 2-1 τον Ακράτητο στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΔΑ

Published

on

Ο Μανδραϊκός ήταν ο θριαμβευτής στον 20ο τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΔΑ καθώς επικράτησε 2-1 του Ακράτητου παρουσία 600  και πλέον φίλων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου που διεξήχθη στο γήπεδο του Βύζαντα στα Μέγαρα.

Η ομάδα του Άκη Τζουμερκιώτη ήταν ανώτερη στο πρώτο μέρος και προηγήθηκε στο 13’ όταν ο  Hallvaxhiu πέρασε και τον τερματοφύλακα και πλάσαρε για το 1-0 μάλιστα στο 21’ ο σκόρερ έχασε μοναδική ευκαιρία όταν μέσα από την περιοχή και από ευνοϊκή θέση αστόχησε στη  προσπάθειά του.

Στο 32’ ο Shtishi βρήκε τον Hallvaxhiu στην περιοχή την προσπάθεια του τελευταίου απέκρουσε ο Καράβολας και ο επερχόμενος Πετσίτης  την έστειλε στα δίχτυα σημειώνοντας το 2-0 .

Στο δεύτερο μισό του αγώνα ξεκίνησε με ευκαιρία για τον Ακράτητο  με τον Μαβίδη να σταματά την προσπάθεια του Τουλουβασίλη πράγμα που δεν κατάφερε να κάνει λίγο αργότερα όταν στο 64’ και πάλι ο Τουλοβασίλης σούταρε δυνατά και μείωσε σε 2-1 για την ομάδα του Μιχάλη Κάσδαγλη που προσπάθησε για την ισοφάριση χωρίς να τα καταφέρει.

Στο τέλος του αγώνα ξεκίνησαν τρελοί πανηγυρισμοί από τους Ποδοσφαιριστές και τους φίλους του Μανδραϊκού που την φετινή περίοδο κατέκτησαν αήττητοι το νταμπλ στην ΕΠΣΔΑ.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Βασίλη Λάμπρου που είχε για βοηθούς τους Θωμόπουλο και Πλάκα.

Μανδραϊκός: Μαβίδης, Φραγκόπουλος, Λογοθέτης Α., Λαμπρίδης, Παντίδος, Καλικαντής(73′ Γεωργιάδης), Hallvaxhiu, Γιουκαρής, Shtishi (73′ Πασαλίδης), Πετσίτης(92′ Γκαβζίδης), Λελούδας(86′ Βούκα).

Ακράτητός : Καράβολας, Σαββουλίδης(62′ Καρανικόλας), Χαραλάμπους(35′ Λάγιας -79′ Ρετζέπι ), Δημητρόπουλος, Αναγνώστης, Παρασίδης, Καλέμι, Ζγούρη, Αδαμόπουλος, Τουλουβασίλης, Λουμάκης.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Χ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Β.ΑΣΠΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΥΠΕΥΘ.ΕΠΙΚΟΙΝ. Τ.ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ