Connect with us

stoplekto

Ντατσιονάκης, το κερασάκι στη «τούρτα» της Καισαριανής

Published

on

Ο Βασίλης Ντατσιονάκης είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της Ένωσης Καισαριανής. Η διοίκηση Αβορίτη προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες και έκανε πράξη το θέλημα του γενικού αρχηγού, Θανάση Γάκη. Ο παλαίμαχος άσος του συλλόγου που είχε ενεργό ρόλο στις φετινές κινήσεις, έχει συνυπάρξει με τον 28χρονο μέσο πριν από ένα χρόνο στον… άλλοτε Γ.Σ. Καισαριανής.

Από τη δική του μεριά, ο έμπειρος άσος είδε με καλό μάτι την προσπάθεια του νεοσύστατου σωματείου. Γνωρίζει τα πρόσωπα που στελεχώνουν το σύλλογο και γενικά την περιοχή, με αποτέλεσμα να πει το πολυπόθητο «ναι» δίνοντας αυτόματα περισσότερη ποιότητα μεσοεπιθετικά. Μάλιστα, το απέδειξε σκοράροντας στο ντεμπούτο του για το Κύπελλο στην ήττα 3-2 από τον Φοίνικα Περιστερίου.

Οι εμπειρίες του φορώντας τις φανέλες των Αιγάλεω, Εθνικού Πειραιώς, Παναιγιάλειου, ΠΑΟ Βάρδας, Αγίας Ελεούσας και Ολυμπιακού Λιοσίων αναμένεται να αποτυπωθούν στο γήπεδο, με τον κόουτς Αυγέρη Πάσχο να έχει στα χέρια του το… κερασάκι που έλειπε από την ήδη «πλούσια τούρτα» του.