Connect with us

slideshow

Ντεμπούτο για τον νεαρό Μαρούγκα στον Μανδραϊκό

Αποδίδει η δουλειά στις ακαδημίες.

Published

on

Πολλοί ισχυρίζονται πως η βιτρίνα για την κάθε ομάδα είναι οι ακαδημίες της. Για να προοδεύσει μια ομάδα δεν αρκεί να έχει ένα αξιόλογο σύνολο από καλούς ποδοσφαιριστές αν δεν έχει βάθος στις ακαδημίες. Αν δεν γίνεται συστηματική δουλειά που να αποδίδει και να βγαίνουν από εκεί εκκολαπτόμενοι ποδοσφαιριστές.

Στην Μάνδρα συμβαίνουν και τα δύο παραπάνω. Πρόπερσι το εφηβικό κατετάγη πρώτο στο πρωτάθλημα της Δυτικής Αττικής, πέρσι το παδικό πήρε την πρώτη θέση και φέτος πάλι το εφηβικό τμήμα έκοψε πρώτο το νήμα του πρωταθλητή. Σίγουρα το κέρδος από τον προγραμματισμό των υποδομών δεν είναι τα πρωταθλήματα, τα μετάλλια και τα έπαθλα. Είναι η λειτουργία μιας υγιούς ακαδημίας με στόχο την ανάδειξη ταλέντων, ικανών να στελεχώσουν την πρώτη ομάδα. Η δουλειά που γίνεται εδώ και τρία χρόνια από τους προπονητές της ακαδημίας τους κ.κ. Καραπαναγιώτη Θανάση και Ρούσση Σωτήρη είναι άκρως αξιόλογη και επιστημονική.

Την Κυριακή που μας πέρασε στο παιχνίδι της πρώτης ομάδας του Μανδραικού με αντίπαλο την ομάδα της Ένωσης Άσπρα Σπίτια – Αντίκυρα, ντεμπούτο πραγματοποίησε ο προερχόμενος από το εφηβικό τμήμα της ομάδας Παναγιώτης Μαρούγκας. Ο συγκεκριμένος είναι γεννηθείς τον Δεκέμβριο του 1996 και αγωνίστηκε για 20’ κλέβοντας την παράσταση. Σίγουρα αξίζουν πολλά μπράβο στην ομάδα του Μανδραικού και ιδιαίτερα στους ανθρώπους της διοίκησης που στελέχωσαν εδώ και χρόνια την ακαδημία με πτυχιούχους προπονητές (αποφοίτους Τ.Ε.Φ.Α.Α.). Το μέλλον τους ανήκει.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply