Connect with us

slideshow

Ντεντόπουλος: Θέλω να ξεπεράσω τον εαυτό μου!

Published

on

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του ΑΟ Νέας Ιωνίας παραχώρησε ο Παναγιώτης Ντεντόπουλος. Ο έμπειρος επιθετικός αναφέρθηκε στον νέο του ποδοσφαιρικό ‘σταθμό’, αλλά και στις προσωπικές επιδιώξεις. Αναλυτικά, οι δηλώσεις του 31χρονου άσου έχουν ως εξής:

 

 

-Είχες μία άκρως επιτυχημένη χρονιά στον Φωστήρα, όπου αναδείχθηκες πρωταθλητής στον 8ο όμιλο, κυπελλούχος ΕΠΣΑ και πρώτος σκόρερ. Παρ’ όλα αυτά, δεν ανανέωσες. Ποιος ήταν ο λόγος;

 

”Αυτό το ξέρω μόνο εγώ. Πέρα μία πολύ καλή σεζόν στον Φωστήρα, με τον οποίο είχα μόνο επιτυχίες! Πλέον, το κομμάτι ‘Φωστήρας’ ανήκει στο παρελθόν. Εχω μάθει στη ζωή μου να μην κοιτάω ποτέ πίσω, αλλά μόνο μπροστά”.

 

 

-Επόμενος σταθμός ‘Νέα Ιωνία’. Αρκετοί ήδη την χρίζουν ως ένα από τα φαβορί για την άνοδο, βάσει και των ενεργειών ενίσχυσης που γίνονται. Συμφωνείς;

 

”Γνωρίζω πάρα πολύ καλά το σωματείο της Νέας Ιωνίας και θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου που ανήκω σε αυτό. Ομως, η οποιαδήποτε επιτυχία θα έρθει μετά από πολλή δουλειά και κόπο στον αγωνιστικό χώρο. Ολοι θα κριθούμε εκεί”!

 

 

-Ποια εικόνα σχημάτισες στην πρώτη σου επαφή με τους ανθρώπους του συλλόγου;

 

”Δεν μου άφησαν κανένα περιθώριο να μην αποφασίσω να συνεργαστώ μαζί τους. Από την πρώτη στιγμή έδειξαν έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή μου και μου έδωσαν να καταλάβω ότι είμαι κάτι σπουδαίο για αυτούς. Το γεγονός αυτό ανεβάζει την επιθυμία μου να φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους. Ευχαριστώ τον κ. Τασιόπουλο που με επέλεξε”.

 

 

-Πέρσι αναδείχθηκες για ακόμη μία σεζόν πρώτος σκόρερ. Νιώθεις την ίδια αυτοπεποίθηση και για φέτος;

 

”Προσωπικός μου στόχος κάθε χρόνο είναι να μπορέσω να ξεπεράσω τον εαυτό μου. Μόνο σε αυτή την περίπτωση θα νιώσω ικανοποιημένος. Οταν σταματήσω να έχω αυτοπεποίθηση, θα σταματήσω και το ποδόσφαιρο”.

 

 

-Ποια ευχή θες να κάνεις;

 

”Εύχομαι υγεία και είναι ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει”…

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply