Connect with us

4ος Όμιλος

Ντε Σόουζα Λουτσιάνο: Με σοβαρότητα και συγκέντρωση

Published

on

Δύσκολη αποστολή έχει ο Ηλυσιακός την ερχόμενη Κυριακή αφού υποδέχεται στου Ζωγράφου τον πρωτοπόρο Φωστήρα στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής. Η ιστορική ομάδα θέλει να διατηρήσει απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη και για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να πάρει τη νίκη απέναντι σε ένα σύνολο που αποτελεί δύσκολη λεία για οποιοδήποτε τίθεται αντιμέτωπος του. Ο Ντε Σόουζα Λουτσιάνο δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Σαμπανάι που είναι τιμωρημένος αλλά και στον Αμανατίδη που δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Στο μεταξύ, ο Βραζιλιάνος προπονητής τοποθετήθηκε για τον αγώνα με το Φονέα λέγοντας:

Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε για να μπορέσουμε να είμαστε μέσα στους στόχους μας και να μην κινδυνέψουμε παραπάνω. Έχουμε την ευκαιρία αφού παίζουμε στην έδρα μας και γνωρίζουμε ότι παίζουμε με τον πρωτοπόρο που δεν είναι τυχαία στην κορυφή. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι και να κάνουμε το παιχνίδι μας”. Ερωτηθείς ποια στοιχεία θα κρίνουν τον αγώνα, ο Ντε Σόου Λουτσιάνο τόνισε:

Πιστεύω η ομάδα δούλεψε αρκετά καλά σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας και οι παίκτες έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα του αγώνα. Αυτό σημαίνει ότι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν. Από εκεί και πέρα, πρέπει να είμαστε προσεκτικοί για να πάρουμε το αποτέλεσμα. Μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες, στις μονομαχίες ή σε μια ατομική ενέργεια. Άλλωστε ποδόσφαιρο είναι έτσι και όλα μπορούν να συμβούν.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply