Connect with us

stoplekto

Ντούβλης: Μοιραίος για τον ΑΟΝΑ, ήρωας για τον Άτταλο!

Published

on

Στους Αγίους Αναργύρους διεξήχθη το Σάββατο (5/2) μια κομβική αναμέτρηση ανάμεσα στον Άτταλο και τον ΑΟΝΑ για τον δεύτερο όμιλο. Οι δυο ομάδες δίνουν μάχη για τη σωτηρία, με το συγκρότημα από τη Νέα Φιλαδέλφεια να βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού με 14 βαθμούς έχοντας για… παρέα τους ΠΟΨ και Νεοπεντελικό. Τρεις βαθμούς περισσότερους έχει το σύνολο του Δημήτρη Μπουγά που «απώλεσε» μια σημαντική ευκαιρία για να πιάσει δεκάδα.

«Καταλύτης» της λευκής ισοπαλίας ήταν ο πιο έμπειρος μέσος των Αργυρουπολιτών, Σωκράτης Ντούβλης. Ο Έλληνας διεθνής με την Minifootball αστόχησε σε πέναλτι στο 60’ στέλνοντας την μπάλα άουτ, ενώ στο 69’ και το 85’ οι προσπάθειες του κατέληξαν στα δοκάρια του Ρήγα. Αναμφίβολα, μπορεί να χαρακτηριστεί «μοιραίος» για τον ΑΟΝΑ και «ήρωας» για τον Άτταλο σε μια μέρα που θα αργήσει να ξεχάσει, διεκδικώντας ένα Όσκαρ… σπάνιας ατυχίας!

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Τσαγκάρης Ν., Κατοίκος Κ., Ρεσίτης Σ.

ΑΤΤΑΛΟΣ Ν.Φ. (Γιάννης Βολιώτης): Ρήγας, Σκέμπι, Χρυσανθακόπουλος Χ., Παπαϊωάννου (73′ Κορλιές), Ραγιάς, Καρβούνης (81′ Κλετσίδης), Σούλα, Δούκας, Σαββίδης (55′ Νταβούλ), Χρυσανθακόπουλος Η., Τσεκούρας.

ΑΟΝΑ (Δημήτρης Μπουγάς): Σκούρας, Πριόβολος, Κουσουνής, Ισαράι, Ερημίδης (67′ Λαγανάς), Αρβανίτης, Καπίρης, Ντούβλης, Μαλλιώρας (70′ Ζαννίκος), Ρούσσος, Δημάκης (82′ Μιχαηλίδης).