Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Ντόκος: “Βάλαμε το εγώ κάτω από το εμείς στον Παπάγο και πετύχαμε”

Published

on

Σίγουρα στην μετά Σιλεβίστα εποχή, ο Γιάννης Ντόκος αποτελεί το πρόσωπο που έχει συνδέσει το όνομα του με τις επιτυχημένες πορείες του Παπάγου.

Φέτος η δουλειά του νεαρού κόουτς συνοδεύτηκε με την επιστροφή των “στρατηγών” στην Α’ ΕΠΣΑ και ο ίδιος μόνο δικαιωμένος θα πρέπει να αισθάνεται για τα όσα πέτυχαν εκείνος, η διοίκηση και οι παίκτες του.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον κ. Ντόκο ο οποίος αναφέρθηκε στην πορεία λέγοντας: “Είμαι πολύ χαρούμενος που η ομάδα επέστρεψε στην Α’ ΕΠΣΑ. Όλο το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές έκαναν τεράστια προσπάθεια όλη τη σεζόν και δικαιώθηκαν”.

Για το που οφείλεται η επιτυχία, ο Ντόκος πρόσθεσε: “Η ομοιογένεια έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν φορέσει τη φανέλα από πολύ μικρή ηλικία. Γίναμε ομάδα και θεωρώ ότι όλοι μας βάλαμε το εγώ κάτω από το εμείς”.

Ερωτηθείς εάν θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία των “στρατηγών” ο νεαρός προπονητής δήλωσε: “Είναι νωρίς να σας απαντήσω με σιγουριά. Θα πρέπει να μιλήσω με τη διοίκηση και θα αποφασίσω, έχω και κάποιες προτάσεις όμως είναι πολύ νωρίς”.