Connect with us

4ος Όμιλος

Ντόπες στους παίκτες του ΟΦΗ

Published

on

Χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους φίλους του ΟΦΗ, πρόσφεραν 4 παικτες της κρητικής ομάδας, στην εκδηλωση που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (18/5) στην μπουτίκ της ομάδας.

Ο Αλέξης Περογαμβράκης, ο Κώστας Κιάσσος, ο Αγγελος Χαντί και ο Ανέστης Νάστος, έγιναν…ανάρπαστοι, ειδικά απο τους μικρούς φίλους του ΟΦΗ, οι οποίοι έσπευσαν μαζικά για ένα αυτόγραφο και μια φωτογραφία με τους παίκτες του ΟΦΗ.

Η αισιοδοξία στον κόσμο του ΟΦΗ, είναι μεγάλη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Φωστήρα στο Γεντί Κουλέ και οι…ντόπες στους παίκτες του ΟΦΗ, απο μικρούς και μεγάλους ήταν  αρκετές για τη νίκη και την άνοδο!

Το κλίμα στον ΟΦΗ είναι εξαιρετικό αυτήν την εποχή και ο ενθουσιασμός του κόσμου στο υψηλότερο επίπεδο της φετινής χρονιάς!

ΣΥΝΘΗΜΑ ΝΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΧΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΟΥ ΟΦΗ: «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΘΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ»

Σύνθημα νίκης στους φιλάθλους του ΟΦΗ έστειλε ο Αγγελος Χαντί, στην εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Τετάρτης (18/5) στην μπουτίκ του ΟΦΗ, ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Φωστήρα στο Γεντί Κουλέ.

«Είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε τον κόσμο του ΟΦΗ να χαμογελάσει» ανέφερε ο μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ και έστειλε το δικό του μήνυμα στον κομο της ομάδας. Οπως είπε «θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας την Κυριακή. Ο κόσμος είναι η καλύτερη ντόπα για μας. Και αυτός αλλά και εμείς περιμένουμε πολύ αυτό το παιχνίδι. Ηρθε η ώρα οι κόποι μας να ανταμοιφθούν, γιατί έχουμε δουλέψει πολύ για αυτό», ανέφερε ο Αγγελος Χαντί, ο οποίος υπέγραψε…δεκάδες αυτόγραφα στους μικρούς φίλους της κρητικής  ομάδας.

ΤΣΑΚΑΛΑΚΗΣ: «ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΤΟΥ ΟΦΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΕΚΤΚΟΙ»

Μια ωραία ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα χωρίς να συμβεί το παραμικρό που μπορεί να βλάψει τον ΟΦΗ, ζήτησε απο τους φιλάθλους που βρέθηκαν την Τετάρτη (18/5) το βράδυ στην μπουτίκ του ΟΦΗ, ο Γιάννης Τσακαλάκης εκ μέρους της Διοικούσας Επιτροπής του ΟΦΗ.

Οπως είπε «εύχομαι την Κυριακή να πάνε όλα καλά και να γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο της ιστορίας του ΟΦΗ. Οι φίλαθλοι μας πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, γιατί είναι ένα παιχνίδι, στο οποίο κρίνεται η κατηγορία. Κρίνεται το μέλλον του ΟΦΗ» ανέφερε ο Γιάννης Τσακαλάκης.

Παράλληλα, μετά απο ερωτήματα που δέχθηκε απο φιλάθλους του ΟΦΗ, διέψευσε δημοσιεύματα για φιέστες και γύρο του Ηρακλείου με ανοιχτό πούλμαν, σε περίπτωση που ο ΟΦΗ κατακτήσει το πρωτάθλημα. Οπως είπε «δεν είναι για μας ούτε για τον ΟΦΗ αυτά τα πράγματα και δεν ισχύουν. Εμείς θέλουμε να ανέβει η ομάδα κατηγορία και με το καλό να σχεδιάσουμε απο Δευτέρα την επόμενη μέρα» ανέφερε ο κ. Τσακαλάκης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply