Connect with us

6ος Όμιλος

Νωρίς “καθάρισε” η ΑΕΚ

Published

on

Με γκολ των Πλατέλλα και Ντακόλ η ΑΕΚ επικράτησε με 2-0 της Τριγλίας Ραφήνας στο Μενίδι για την 21η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.
Στο γήπεδο που γνώρισε την ήττα από τη Θύελλα Ραφήνας και έφερε ισοπαλία με τον Αστέρα Βάρης, η ΑΕΚ κατάφερε να πανηγυρίσει την νίκη απέναντι στην Τριγλία Ραφήνας. Μάλιστα οι “κιτρινόμαυροι” κατάφεραν να καθαρίσουν από νωρίς, αφού μόλις στο 4ο λεπτό από την βαθιά μπαλιά του Σταθάκη ο Πλατέλλας μπήκε στην περιοχή και με ωραίο πλασέ εστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 24΄ο Πλατέλλας μετατράπηκε από σκόρερ σε δημιουργός σερβίροντας για τον Ντακόλ και το 0-2. Οι ευκαιρίες διαδέχονταν η μία την άλλη ωστόσο είτε λόγω αστοχίας, είτε λόγω του αντίπαλου τερματοφύλακα το σκορ δεν πήρε μεγαλύτερες διαστάσεις. Μάλιστα οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν μειώσει στο 90ο λεπτό όταν μετά από σοβαρό λάθος του Τσουμάνγκα ο Μπαντούνης σημάδεψε το δοκάρι.

Τριγλία Ραφήνας (Παπακωστούλης): Αφουξενίδης, Στρόμπολος (81′ Μπαντούνας), Τόσκας, Σβάρνας, Τσέπας, Σκαφίδας, Τσιτοφώτος (61′ Μουμουλάκης), Γκίκας, Σταμπέλος, Μάτζης, Ζέκιο (83′ Αδαμόπουλος).

ΑΕΚ (Δέλλας): Boύρας, Γεωργέας, Τσιρίλο, Σταθάκης, Πεταυράκης (85′ Τσουμάγκας), Ρόβας, Κορδέρο, Πλατέλλας, Πόποβιτς (75′ Γροντής), Ανάκογλου, Ντακόλ.

newsit.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply