Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Ν. Κουλουμπαρίτσης : Στον ΑΟ Κορυδαλλό τις αποφάσεις  παίρνει η διοίκηση δημοκρατικά

Κουμάντο δεν μπορεί να κάνει κανένας παίκτης ή παρέα» 

Published

on

Κουμάντο δεν μπορεί να κάνει κανένας παίκτης ή παρέα» 

Για πρώτη φορά μετά τα όσα συνέβησαν τον περασμένο μήνα  στον ΑΟ Κορυδαλλό  και την αποχώρηση ποδοσφαιριστών και παραγόντων   παίρνει θέση  επίσημα ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Κουλουμπαρίτσης . Ο ηγέτης των Κορυδαλλιωτών με τις δηλώσεις του  , ξεκαθαρίζει κάποια πράγματα και στηρίζει παράλληλα τον προπονητή της ομάδας Νίκο Πράσινο.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Η διοίκηση του ΑΟ Κορυδαλλός , ιεράρχησε τα πράγματα , στάθμισε την κατάσταση και θεώρησε ότι κουμάντο δεν μπορεί να κάνει κανένας παίκτης και καμιά παρέα.

Τις αποφάσεις τις πήρε με μεγάλη πλειοψηφία και απόλυτα δημοκρατικά  η διοίκηση  και αυτόματα κάποιοι έθεσαν εαυτούς εκτός ομάδας.

Ο προπονητής έχει την εμπιστοσύνη της διοίκησης. Τιμούμε τον Μανώλη Πράσινο που ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές της ανόδου . Αυτό που έχω να πω είναι  ότι ο χρόνος θα μας κρίνει όλους.

Ο ΑΟ Κορυδαλλός δεν είναι κανενός. Ανήκει στην ιστορία του και στους ανθρώπους που τον έφτασαν ως εδώ.».

Ο κ. Κουλουμπαρίτσης έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα επιτεύγματα αλλά και τους μελλοντικούς στόχους των ακαδημιών του ΑΟ Κορυδαλλού   που είναι η μεγάλη πλέον δύναμη του  συλλόγου, τονίζοντας χαρκτηριστικά:

«Στόχος μας είναι να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο τις ακαδημίες μας . Να βγάλουμε ακόμα πιο πολλά ταλέντα που θα αγωνιστούν και θα διαπρέψουν στα γήπεδα του Πειραιά κι ακόμα παραπάνω. Να καταφέρουμε να φέρουμε παιδιά στον Αθλητισμό.

Όταν παραλάβαμε  τις ακαδημίες υπήρξε ένα τμήμα με 20-25 άτομα. Σήμερα έχουμε 16 αγωνιστικά τμήματα με περισσότερα από 250 παιδιά 14 προπονητές, όλοι διπλωματούχοι,  τεχνικό διευθυντή και ανθρώπους που κοιτάνε τον αθλητισμό από την ρομαντική  και τη σωστή του πλευρά.»